Region

Svet

Region

Koji novi filmovi nam dolaze u decembru (Video)

Srpski bioskopi nisu puni kao nekada, ali se distributeri trude da što pogledamo najnovije hitove. Pogledajte koji nam to filmovi uskoro dolaze u bioskopske sale.

Koji novi filmovi nam dolaze u decembru (Video)



FORMULA USPEHA (Moneyball)

Zasnovan na istinitoj priči, „Formula uspeha“ je idealan film za sve koji su sanjali da se suprotstave sistemu. Bred Pit igra Bilija Bina, generalnog direktora bejzbol tima „Ouklend A“, koji okuplja ekipu i dolazi do iznenadnog otkrića: sva konvencionalna mudrost u bejzbolu je bila pogrešna. Primoran da podmladi tim uz ograničen budžet, Bin će morati da nadmudri bogatije klubove.

Nekadašnji igrač se udružuje sa diplomcem sa prestižnog koledža Piterom Brendom (Džona Hil), s kojim regrutuje jeftine igrače, koje skauti smatraju „autsajderima“, ali koji pobeđuju na utakmicama. To je više od bejzbola, to je revolucija – koja preispituje ustaljenu tradiciju i stavlja Bina u poziciju da se suprotstavi svima koji smatraju da uništava dušu ovog sporta.

Film” Formula uspeha” režirao je Benet Miler, a glavne uloge tumače Bred Pit, Filip Simur Hofman, Džona Hil i Ketrin Moris. Film će u naše bioskope stići 01. decembra 2011. godine.



NOVA GODINA U NJUJORKU (New Year’s Eve)

Ovo je film koji slavi ljubav, nadu, praštanje, drugu šansu i novi početak. Film „Nova godina u Njujorku“ prati nekoliko isprepletanih priča u najblistavijoj noći u godini. Reditelj Geri Maršal i sjajna glimačka ekipa, Hali Beri, Džesika Bil, Robert DeNiro, Džon Bon Džovi, Ešton Kučer, Ketrin Hajgl, Sara Džesika Parker, Sofija Vergara, Mišel Fajfer, Hilari Svonk i Džoš Duhamel predstaviće se u filmu “Nova Godina u Njujorku”.

Na redovnom bioskopskom repertoaru film će biti od 08. decembra.



ŠERLOK HOLMS: IGRA SENKI (Sherlock Holmes: A Game of Shadows)

Svetski poznati detektiv, Šerlok Holms (Robert Dauni Džunior) i njegov dugogodišnji verni prijatelj Dr Votson (Džud Lo), ponovo se hvataju u koštac sa zakletim suparnikom, kriminalnim genijem Morijartijem (Džared Haris). Prethodni film izazvao je veliko interesovanje publike širom sveta, kako zbog odličnih scena, tako i zbog same glumačke ekipe.

Reditelj drugog dela filmske priče o poznatom detektivu je Gaj Riči, dok su  Robert Dauni Džunior, Džud Lo i Rejčel Mekadams u glavnim ulogama.

Film “Šerlok Holms: Igra senki” u naše bioskope dolazi 22.decembra 2011. godine.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>