Region

Svet

Milica Majstorović pijana u Pinkovom jutanjem programu

Milica Majstorović se svojski trudi da opravda nadimak "srpska Lindzi Lohan", koji je "zaradila" razuzdanim ponašanjem. Naime, bivša učesnica rijalitija "Operacija Trijumf" i "Parovi" toliko se dobro provodila na jednom beogradskom splavu da je zaboravila na gostovanje u jutarnjem programu Pinka.

Milica Majstorović pijana u Pinkovom jutanjem programu



A kad se setila, već je uveliko bila zora. Drugarica ju je spakovala u svoj auto i povezla na Dedinje. Međutim, stigle su samo do prve policijske patrole. Šoferka je morala na trežnjenje, dok se Milica ipak pojavila u studiju. Iako "pod gasom", izdržala je stoički ovo gostovanje.

"Imala sam svega pola sata da stignem, jer je već bilo osam ujutru. Najbrži način je bio da me drugarica, koja je bila sa mnom u provodu, odveze. Zaustavili su nas policajci, jer su posumnjali da smo pijane. I bile smo. Nisam mogla ništa da učinim! Ona nije htela da 'duva', pa su je momentalno odveli na trežnjenje. Mene su pustili", rekla je Milica, koju su paparazzi zatekli ispred SUP "29. novembar" kad je uveče došla da sačeka otrežnjenu prijateljicu i buduću cimerku.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>