Region

Svet

Veliki brat: Brendon pružio ruku pomirenja Lesteru

Jedan od najintresantnijih i najintrigantnijih učesnika nedavno završenog rijalitija Veliki brat Branislav Radonić Brendon u ekskluzivnom intervjuu za portal Svet Plus otkrio je koliko mu se život promenio posle rijalitija, šta trenutno radi, u kakvom je odnosu sa ostalim ukućanima i kako je došlo do pomirenja sa Lesterom.

Veliki brat: Brendon pružio ruku pomirenja Lesteru



Iako je privukao veliku pažnju medija, Brendon za sebe kaže da je ostao isti kakav je bio i pre ulaska u kuću na Košutnjaku. Smatra da ga je narod zavoleo zbog svoje spontanosti i veselog duha. Drago mu je što ga ljudi doživljavaju kao običnog dečka iz komšiluka i jako mu prija kada mu prilaze na ulici ili Adi dok vozi rolere i govore samo reči hvale. Bez lažne skromnosti tvrdi da do sada nije doživeo ni jednu neprijatnost.

Sa druge strane, Brendon ima ozbiljne planove u životu. Ponovo je upisao fakultet, pa će se od septembra posvetiti svom obrazovanju, a do tada uživa u Beogradu sa svojim prijateljima i devojkom, sa kojom je kako kaže obnovio vezu po izlasku iz kuće.

Ima dosta poslovnih ponuda, ali o njima nije želeo da priča dok se ne bude desilo nešto konkretno. Trudi se da što manje privlači pažnju medija, pa zato i ne ide po noćnim klubovima, jer smatra da mu takva vrsta marketinga nije potrebna, kao nekim njegovim bivšim cimerima iz rijalitija, koji svoja pojavljivanja umeju i da naplate.

Što se tiče putovanja u Prag, njega je ostavio sa strane jer ima bitnije planove i putovanja u životu koja je rešio da ostvari.

Brendon nam je takođe otkrio da je tokom gostovanja u Hrvatskoj došlo i do pomirenja između njega i Lestera. Iako su se u kući žestoko posvađali i prekinuli svaki kontakt, prilikom susreta u Hrvatskoj diskoteci "Fly", prišli su jedan drugom i pružili ruku pomirenja. Nisu imali puno vremena za priču, jer od gužve i silnih obožavaoca nisu mogli da dođu jedan do drugog, ali Brendonu je jako drago što su ponovo uspostavili komunikaciju, jer kako i sam kaže Lester mu je bio jako bitan u kući. Sada često komuniciraju preko Facebooka.

Brendon za Lestera kaže da je jako dobar i fin momak, ali da je još uvek mlad i da često ume da padne pod tuđi uticaj, što je i bio jedan od razloga njihovih svađa u kuću.

S.P

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>