Zanimljivosti

Lifestyle

Vesti

milana sarac najnovije vesti - strana 10

Novak Djoković u društvu fudbalera Milana (Foto)

Novak Djoković u društvu fudbalera Milana (Foto)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doneo je sreću fudbalerima “Milana”, koji su u prvom meču osmine finala Lige šampiona deklasirali londonski “Arsenal” sa 4:0. Đoković, koji je veliki navijač italijanskog šampiona, stigao je u Milano i uživao u sjajnoj igri i pobedi “rosonera”. On je posle meča sišao do svlačionice Milana, pozdravio se sa igračima, a od Zlatana Ibrahimovića dobio je na poklon dres sa posvetom.

Pročitaj više

Severina se uz Milana poradja u kadi

Severina se uz Milana poradja u kadi

Biznismen Milan Popović , koji će uskoro dobiti dete sa Severinom Vučković, najverovatnije će prisustvovati njenom porođaju, tvrdi prijateljica hrvatske pevačice. Ona smatra da „srpski“ kralj bakra neće propustiti trenutak rođenja sina. Milan redovno posećuje Severinu, koja je pre nedelju dana primljena u splitsko porodilište zbog komplikacija u trudnoći.

Pročitaj više

Majka Milana Popovića oduševljena Sevrinom

Majka Milana Popovića oduševljena Sevrinom

Severinina svekrva, Radojka Popović, puna je reči hvale za svoju snajku. Majka Milana Popovića navodno je veoma zadovoljna sinovljevim izborom verenice i srećna što će joj Seve roditi unuka. Magazin "Puls" je razgovarao sa Radojkom dok je bila kod komšinice. "Moja snaja je slatka i draga i jako sam srećna zbog njih dvoje", izjavila je Severinina svekrva. Ona je rekla da će uskoro posetiti svog sina Milana, jer su je on i Seve pozvali da dođe da ih poseti u njihov stan u Beogradu u Njegoševoj ulici.

Pročitaj više

Siniša pobedio Milana Kalinića

Siniša pobedio Milana Kalinića

U najgledanijem spektakularnom šou programu „Izađi na crtu“ koji je sinoć osvojio celu Srbiju, Milan Kalinić dobio je dostojnog protivnika, Sinišu Štetina, diplomiranog grafičkog inženjera iz Novog Sada. U premijernoj epizodi, Siniša je pobedio Milana i osvojio 25.000 evra!U direktnom prenosu, neizvesna četvorosatna borba vodila se kroz 15 različitih igara, od onih koje su testirale inteligenciju i opštu kulturu, do onih koje su zahtevale odličnu fizičku spremnost i savršenu motoriku.

Pročitaj više

>