Region

Svet

Apel: Pomozimo da se život nastavi i da Sladja dobije novo srce (Video)

Naš internet portal priključuje se humanitarnoj akciji da Slađa dobije novo srce. Pozivamo sve ljude dobre volje, naše čitaoce i slušaoce radija da se priključe ovoj humanoj akciji. Pomozimo da se život nastavi!

Apel: Pomozimo da se život nastavi i da Sladja dobije novo srce (Video)



Slađana je obolela od težeg oblika kardiomiopatije i uvećanja srca. Njeno srce radi sa manje od 30% kapaciteta. Jedini lek je transplatacija srca. Takve operacije se ne rade u našoj zemlji, niti Zavod za zdravstveno osiguranje pokriva troškove operacija u inostranstvu. Porodica Benke je tako prinuđena da izdvoji sumu od oko 100,000 eura. Tolika suma sa Slađanu i njenu porodicu je nezamisliva, niti poseduju imovinu ni izbliza toliko vrednu.

Pošaljite BN (razmak) Sladja (razmak) Vaše ime i prezime i sve to pošaljite na 1551 za Srbiju. Za ostale zemlje pogledati spisak ovde.
Humanitarni SMS


Primer: BN Sladja Petar Petrovic.

Cena SMS poruke je 88.50 din.

Ali Slađana je veliki borac. Ne gubi nadu i uzda se u humanost i dobru volju ljudi.

Slađana je u svojoj dvadesetpetoj godini majka dva anđela, dve devojčice. Nevena ima četiri godine, a Bojana ima šest meseci. Živi u Čurugu sa mužem Draganom i decom.

Prvi simptomi oboljenja su se javili posle porođaja kada je mala Bojana došla na svet. Slađana je osetila da se brzo zamara, da teško diše, gušila se. Srce je toliko lupalo da je moglo da iskoči iz grudi. Posle prvog lekarskog pregleda, lekar je posumnjao na postporođajni umor. Kako joj se stanje i dalje naglo pogoršavalo, upućena je na institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine. Dijagnoza je: teži oblik kardiomiopatije i uvećanja srca.

U ime njene porodice, njena dva anđela, ne dajmo da joj se život ugasi.

Molimo i apelujemo na sve dobre ljude, Institucije, medije da se uključe u ovu akciju prema svojim mogućnostima.

Slađana je otvorila račun u NLB banci 310-0410100424065-14

Slađana i njena porodica biće vam neizmerno zahvalni.

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>