Region

Svet

Maja Nikolić: Napravila sam ime, ja sam kao Lepa Lukić

Pevačica Maja Nikolić je nedavno izjavila kako joj ne pada na pamet da peva za siću na crnogorskom primorju kao mnoge njene kolege i time uvredila neke pevače.

Maja Nikolić: Napravila sam ime, ja sam kao Lepa Lukić



"Baš me briga koga sam uvredila. Mogu da se ljute samo oni koji pevaju za siću u restorančićima i kafićima kraj plaža, a u Srbiji glume ludilo. Sigurno je da se neće naljutiti Jelena Karleuša i još nekolicina njih koji ne pevaju za hranu i smeštaj na moru kao mnogi pevač", rekla je Maja.

Onda je dodala: "Zato što nisam Zvezda Granda! Svi znamo da oni pevaju za siću, ali ne samo oni. Ipak sam ja dugo na estradi, napravila sam ime i nije red da se srozavam. Mislim, nije da ne bih pevala na plaži, ali to mora da se dobro plati.”

Maja bi, čisto da ne dođe do nesporazuma, nastupala na crnogorskom primorju ali zahteva odgovarajuću novčanu naknadu. "Taman posla, godišnje imam desetak nastupa po diskotekama u toj zemlji. Daleko od toga da izbegavam Crnu Goru, ali neću da jurim letovanje za džabe i da radim za parčence hleba. Ja za male pare ne radim! Da hoću da spustim cenu, pevala bih svaki dan. Ali, nema svrhe raditi tako. Svi znaju da sam odlična pevačica i logično je da moram da držim nivo, da budem skuplja od tamo nekih koje nemaju veze sa pevanjem. Da sam imala moćne sponzore kao one, čudo bih napravila! Da sam imala novca da uložim u karijeru mogla sam da budem najveći srpski brend. Eto, u Cecinu i Breninu karijeru se ulaže bar po 100.000 evra godišnje. Gde bi meni bio kraj kad bi se toliko ulagalo u mene. Nemam muža, nemam sponzora, a imam dvoje dece koje treba da izdržavam, pa se sama borim kao lav", ispričala je Nikolićeva.

Na pitanje šta je bilo sa silnim ponudama muškaraca koji su hteli da ulažu u njenu karijeru ona je odgovorila: " Svi muškarci koji hoće da ulože u moju karijeru, neće to tek tako da učine. Postavljaju svoje uslove i traže da budem njihova svojina. E, to kod mene ne može. Nema para za koje bih se ja prodala. Mogla bih da budem nečije zaštitno lice i to lepo da naplatim, ali džaba, to niko neće. Nema veze, dobro mi je i ovako. Idem težim putevima, ali ću zato da trajem kao Lepa Lukić. Pevaću u jednom hotelu na Filipinima koji drži moj poznanik. Poreklom je sa naših prostora, ali živi na relaciji Nemačka - Filipini. Trebalo bi da dvadesetak dana pevam strancima koji tamo dolaze, a vlasnik hotela me je pozvao da dođem sa sinovima. To je nivo i o takvom poslu moje koleginice mogu samo da sanjaju”, objasnila je Maja.

Pevačica ne gubi nadu da će dobiti svoj honorar od rijalitija "Dvor" i ističe: “Naravno da se nadam i to s punim pravom. Samo čekam da od suda dobijem papir da nema nikakve tužbe protiv mene. Onda ću ga proslediti Pinku. Pobednika Dvora Ivana Ivanovića Đusa danas niko ni ne spominje. Da nije bilo tog incidenta sa Jevrejima, sigurno bih ja pobedila. Đus je pobedio samo zahvaljujući tome što sam ja izbačena. Ako sledeći put budem ulazila u neki rijaliti, tražiću debele pare za ulazak, bar 50.000 evra!"

Viber

Izvor: Svet Plus


>