Region

Svet

Nemeš pokazao srednjak Toniju Cetinskom (Video)

U kući Velikog brata je obustavljena "diktatura" na jedno veče, jer su stanari proslavljali Brendonov rođendan. Najupečatljiviji događaj je bio Nemešev gest, koji je pokazao srednji prst Toniju Cetinskom.

Nemeš pokazao srednjak Toniju Cetinskom (Video)



Naime, za vreme takmičenja "Balkansong" u nedelju kada je žiri iznosio svoje kometnare, pevač Toni Cetinski je rekao kako Lester bolje peva od Nemeša. On se u prvo vreme pretvarao da mu to ne smeta ali kako je na žurci popio koju više njegova sujeta je proradila, pa sve što trezan misli, pijan govori.

Tom prilkom je Nemešević rekao: "Nabijem vas sve! Cetinski, volimo te!", rekao je i pokazao srednji prst uz širok osmeh. Da li je Nemeš bio podstaknut pićem ili prisustvom svoje drage, koja se nije odvajala od njega, pa je hteo da ispadne mangup, nismo sigurni.

Kasnije ga je Marijana prozivala za maženje sa Tamarom i Milom, a on je kao i uvek u odnosu sa njom išao linijom manjeg otpora i rekao kako se ničega ne seća, pa mu je draga zapretila šamarom: "Hoćeš trisku sada? Ne seri i ne laži", rekla je.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>