Region

Svet

Marijana i Nemeš definitivno raskinuli, nema više ljubavi iz Velikog brata!

Marijana Kovačević i Nikola Nemešević poznatiji kao Nemeš od aprila zbunjuju javnost izjavama o njihovom statusu, a ovog puta ljubav iz Velikog brata konačno je završena, što je Marijana i potvrdila.

Marijana i Nemeš definitivno raskinuli, nema više ljubavi iz Velikog brata!



Početkom godine najpoznatiji par iz regionalnog "Velikog brata" Marijana (30) i Nikola (25) u medijima su davali različite izjave o svojoj vezi. Marijana je tvrdila da su raskinuli, a Nemeš pričao da su ipak zajedno. Ljubavni status potvrdili su u aprilu kada su, valjda u nedostatku kreveta, ili možda nečeg drugog, opštili u toaletu jednog beogradskog kluba.

Marijana je za jednu emisiju ispričala kako je njihovoj ljubavi sada ipak došao kraj. Glavni krivac za to su nepomirljive razlike i činjenica da je teško održavati javnu vezu, rekla je i dodala kako se sve skupilo i uzelo maha. "Prekid je konačan. To je agonija koja se duže odvijala", rekla je. Nemeš i ona pokušali su da rade na vezi, ali nije im išlo, a ona više nema strpljenja.

"Imala sam najbolje namere, i dala sam sve od sebe", istakla je Marijana. Rekla je i da niko ne zna kako je to biti ona i šta je sve prošla. Pobednica prvog regionalnog "Velikog brata" zbog Nemeša je ostavila supruga i iz Šibenika se preselila u Zagreb.

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>