Region

Svet

Bane planira da zaprosi Kaću?

U rijalitiju "Trenutak za celi život", koji se emituje na televiziji "Pink" je ove nedelje trebalo da učestvuje Branislav Janković i iznenadi svoju devojku Katarinu Živković, a iz nepoznatih razloga, snimanje je odloženo.

Bane planira da zaprosi Kaću?



"Ne smem da vam kažem kakvo je iznenađenje u pitanju, jer još nije ni snimljeno. Trebalo bi sutra to da snimamo, tokom celog dana. Na programu će biti tek sledeće nedelje. Iznenađenje je veliko to mogu da vam garantujem", rekao je Bane.

"Sve je moguće! Stvarno ne znam šta da očekujem. Sva sam kao na iglama. Trebalo je da snimanje bude prošlog utorka i zbog toga sam išla u Leskovac jer po scenariju, radnja treba tamo da se dešava. Ali, snimanje je otkazano, džabe sam išla u rodni grad, a na tihoj vatri se pečem već nedelju dana. Ne mogu više! Izgoreh od nestrpljenja",  kaže uzbudjena Katarina.

Mladi par je navikao da se njihova ljubav razvija naočigled javnosti, premda, su započeli romansu tokom učešća na "Farmi", Ovog puta će možda javno, u rijalitiju ozvaničiti svoju vezu nekim prstenom ili saopštiti nešto bitno za njihovu zajedničku budućnost ali sigurno je da će Kaća taj dan pamtiti ceo život.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>