Region

Svet

Katarina Živković progovorila o svom zdravstvenom problemu!

Katarina Živković progovorila o svom zdravstvenom problemu! Pevačica se bori sa metaboličkim poremećajem poznatim kao insulinska rezistencija. Pevačica je morala da promeni način ishrane, a priznala je da pre pet ujutru često ne može da zaspi. 

Katarina Živković progovorila o svom zdravstvenom problemu! Screenshoot/InstagramKatarina Živković je na sreću problem otkrila na vreme pa nije došlo do dijabetesa:

"Radila sam analizu krvi i tako su mi otkrili insulinsku rezistenciju. Morala sam iz korena da promenim režim ishrane, da potpuno izbacim ugljene hidrate, a onda i način života. Pojačala sam trening i zato sam i smršala. Više nemam višak kilograma, koji sam dobila na nervnoj bazi. Meni su svi ostali rezultati savršeni, problem je samo taj insulin. Morala sam da prestanem da se nerviram za svaku glupost kao pre, da jedem dobru i zdravu hranu, da treniram i pratim sva uputstva lekara. Bioritam mi je i dalje poremećen, pa i kada nemam obaveze i ne radim, pre pet ujutru ja ne mogu da zaspim, ali ipak se trudim da se maksimalno odmaram kada ne radim."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>