Region

Svet

Katarina Živković smuvala bivšeg dečka Kije Kockar!

Pevačica Katarina Živković smuvala je bivšeg dečka Kije Kockar, Stefana Karića! Nakon burnih romansi koje je imala u prošlosti, pevačica se sada najzad skrasila pored mladog biznismena. Kako izvor otkriva, sve je počelo na jednom veselju gde je Kaća pevala, a Karić je kitio evrima.

Katarina Živković smuvala bivšeg dečka Kije Kockar! Screenshoot/Instagram



Dobro obavešten izvor to ovako opisuje:

"Katarina je bila na jednom privatnom slavlju i kada je pevala pesmu "Pukni, zoro", Stefan ju je pozvao da dođe za njegov sto i da mu peva na uvo. Ona je to i uradila i samo za tu jednu pesmu u rukama je imala gomilu keša. Tada su između njih dvoje sevnule varnice. Stefan ju je celu noć snimao, ona se prvo nećkala i samo poslovno s njim pričala, da bi mu do kraja večeri bila u krilu. Počeli su da padaju strastveni zagrljaji i on ju je čekao dok završi sa tezgom da bi je odvezao kući. Od tada su u svakodnevnom kontaktu i reklo bi se da se lepo slažu."

Nakon ovih saznanja, pozvali smo Stefana da nam otkrije šta se dešava između njega i Živkovićke, a on je za Srpski telegraf potvrdio da su njih dvoje u više nego dobrim odnosima:

"Kaća i ja smo dobri drug i drugarica, za sada. Pazite, nikada se ne zna, može svašta da bude između nas. Kaća je carica."

Ni Katarina Živković nije mnogo okolišala, već je priznala da joj Stefanovo društvo prija:

"On je divan dečko, pravi kavaljer, o njemu sve najlepše mogu da kažem. Šta će se dešavati između nas, ne bi trebalo ikoga da zanima. Mi se vrlo dobro razumemo i, što se Stefana tiče, mnogi muškarci bi od njega mogli da nauče kako treba da se ophode prema devojkama. Meni je uvek dobro. I kad imam partnera i kada nemam. Moj život je isti, moji prijatelji su isti. Meni ne predstavlja poteškoću kada treba da izdvojim vreme za svoju ljubav."



Sve Karićeve bivše

Nakon što ga je Dijana Miljković, sa kojom je bio u vezi, optužila da je prevario sa aktuelnom zadrugarkom Minom Vrbaški, misica ga je ostavila, a on je sve oštro demantovao rekavši da je Dijana samo tražila način da izađe iz veze i da nju nikada nije prevario niti je o drugoj razmišljao dok su bili zajedno. Ubrzo posle toga bio je sa bivšom devojkom Slobe Vasića, Valentinom Vučićević, da bi nakon nje otpočeo romansu sa Kjiom Kockar. Dokaz da je Karić slab na pevačice jeste i to što se muvao sa Sandrom Afrikom, a postoji i njihova zajednička fotka kao dokaz.

Evo šta je Stefan tada izjavio o vezi sa Kijom Kockar: 

Stefan Karić progovorio o vezi sa Slobinom ženom Kijom Kockar!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/ Srpski telegraf

Povezane vesti:


>