Region

Svet

Pevačica Katarina Živković želi da se oproba u glumi!

Katarina Živković želi da se oproba u glumi, a ističe da bi joj intimne scene teško pale. Pevačica još dodaje da su je mnogi glumci pohvalili, a evo i zašto...

Pevačica Katarina Živković želi da se oproba u glumi! Screenshoot/Instagram

Katarina je za Alo ispričala da je nedavno snimila spot za novu pesmu koju uskoro objavljuje:


"Iskrena da budem, mnogi glumci su mi rekli kad su videli spot da imam talenta za glumu."


- Volela bih da glumim i mislim da bih se super snašla. Imala sam neke ponude, ali ništa ozbiljno. Meni je to veliki izazov, znam da bi mi bilo neprijatno da se ljubim s nekim ispred kamera, čak i da je Bred Pit u pitanju. Svakako mislim da bih se snašla u tome jer mene kada je strah od nečega, svesno srljam u to - rekla je Katarina Živković.


Poslednjih godina, Katarina je sve aktivnija u teretani, a sada je otkrila da je posećuje ne samo zbog dobre forme i vitke linije, već zbog zdravstvenog stanja.


- Volim da treniram jer tada izbacim svu negativnu energiju iz sebe. Naravno, teretana mi pomaže i da izgledam dobro, ali moji treninzi su zdravi i opuštajući - rekla je Kaća, pa dodala:- Ne volim da se prejedam, bliži se slava moje porodice koju ćemo ove godine zbog korona virusa proslaviti bez gostiju. Iskrena da budem, ne pomažem oko priprema, samo jedem ono šta mama spremi - rekla je Katarina Živković. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>