Region

Svet

Ivan Ivanović Juice gost radija Svet Plus

Kao i uvek bez dlake na jeziku, gostujući u emisiji VIP Špajz, Juice je govorio o svom učešću u rijaliti programima „Farma“ i „Dvor“, o novim pesmama i svom biznisu.

Ivan Ivanović Juice gost radija Svet Plus


Još u osnovnoj školi Juice je izrazio interesovanje za muziku. Razlikovao se od svojih vršnjaka upravo po tome što je muzika predstavljala neku njegovu viziju za budućnost. Sa trinaest godina snimio je prvu pesmu, a, iako mlad, osetio je da je rep muzički pravac kojim želi da ide i koji će živeti.

Praksu je stekao kroz razne rep grupe a zatim je kao solista krenuo u sopstvenu bitku za mesto na estradi. Mišljenja je da samo vrednim radom i sopstvenim trudom može da se dođe do uspeha. Ne priznaje sve one koji misle da ako snime duet sa njim mogu uspeti i od takvih je počeo da naplaćuje.

Ivan Ivanovic Juice

U rijaliti šou programe je ušao svesno, kako bi promenio uvreženo loše mišljenje koje javno mnenje ima o reperima.  Ispostavilo se da je bio u pravu. Dok su ga jedni tapšali po ramenu, oni drugi, a to su ostali reperi, su mu zamerali takav postupak. Njemu svakako prija medijska pažnja koja je nastala pojavljivanjem na Farmi i Dvoru. Ivan Ivanović Juice, frizer po struci, veliki je humanista, kad god ga pozovu na humanitarne akcije on se rado odaziva.

Ivan Ivanovic Juice

Svoj biznis sa street modom sada već širi na teritorije van granica Srbije. Prošli vikend otvoren je butik u Kumanovu u Makedoniji, a očekuje se otvaranje i u Ljubljani.

Poslušajte gostovanje Juica na radiju Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>