Svet

Region

Obožava Švarcenegera, a nije znao da mu je tata

Posle otkrića da je suprugu Mariju Šriver varao godinama glumcu Arnold Švarcenegeru su mnogi okrenuli leđa, ali uprkos svemu razloga za radost glumac ipak ima. Naime, njegov vanbračni sin ga stvarno obožava.

Obožava Švarcenegera, a nije znao da mu je tata



Jedina uteha Arnoldu Švarcenegeru, koji je posle 25 godina braka sa Marijom Šriver ostao bez podrške porodice zbog afere sa kućnom pomoćnicom, je to što je konačno priznao svog vanbračnog sina, 13-godišnjeg Džozefa koga je rodila Mildred Pati Baena.

Dečak, prema rečima rođaka porodice Baena, obožava i idealizuje svog oca."Gledao je Terminatora hiljadu puta, nikad mu nije bilo dosta. Svi smo voleli Arnolda, bio nam je poput ujaka. Uvek je bio jako drag prema nama. Voleo je Džozefa, ali mu nikad nije poklanjao neku posebnu pažnju" - izjavio je Džordž Pena.

"Kad je Arni sa porodicom išao na odmor, uvek su sa sobom vodili moju tetu, njenog supruga i decu. Nekad smo se šalili sa Džozefom da mu je Arnold tata jer je pljunuti on, ali  bi se Džoe na to samo nasmejao, nije imao pojma da je to istina, kao ni mi", zaključio je.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>