Region

Svet

Boban Rajović gost u emisiji Vip Špajz (Foto)

U emisiji VIP Špajz, ovog puta, ugostili smo poznatog pevača Bobana Rajovića. Boban je bio izuzetno raspoložen za priču i u sat vremena zanimljivog razgovora naš gost se osvrnuo na svoje detinjstvo. Njegov dečački san je bio da postane poznati fudbaler. Medutim zbog nedostatka finansija taj san se nije ostvario. Pevanjem je počeo da se bavi uz želju da napravi dobro i poznato ime, priznato u svetu muzike i smatra da danas ima takav status na domaćoj estradi.

Boban Rajović gost u emisiji Vip Špajz (Foto)





Boban Rajović je obišao ceo svet radeći posao koji voli. Najmilije mu je kada nakon nastupa u srcu oseća ispunjenje i zadovoljstvo svojim koncertom. Imao je čak prilike da vidi i par tetovaža svoga imena na ženskim telima.

Verujemo mu kad kaže da nije imao avantura van braka jer on i supruga iduće godine slave dvadeset godina braka. A Boban za svoju ljubav prema supruzi kaže da je danas jača nego ikada i da se ponovo oseća zaljubljeno.



Boban Rajović je neko ko se bori za svoju poziciju na estradnom nebu i smatra da samo radom i trudom može doći do pozitivnih rezultata, tako da nije pobornik "štancovanja" novih pevača bez nekog smisla. Trudi se i bori sve ove godine, a na javnoj sceni  je od 2000, da zaobidje monopoliste medju tekstopiscima i aranžerima, i kaže da, iako je sa nekima od tih "zvučnih" imena radio, ipak prednost daje onima koji imaju bolju pesmu.

Boban Rajović je, u nameri da pomogne jednoj osobi sa hendikepom, ponudio saradnju jednoj devojci, Kristini Ivanović za koju kaže da je odličan pevač i da njeno vreme dolazi. Tako da će Kristina i Boban uskoro snimiti duet kojim će se ponositi.



O svemu ovome i mnogo čemu još možete slušati u našoj audio sekciji, gde se nalaze najzanimljiviji delovi intervjua sa Bobanom Rajovićem.

Poslušajte delove intervjua sa Bobanom Rajovićem

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>