Region

Svet

Zvezde Granda: Umišljena zvezda Milan Mitrović ruši dečji park zbog splava (Video)

Iako se mladi kandidati u takmičenju „Zvezde Granda“ pred kamerama predstavljaju kao fini, kulturni, a neretko posežu i za onom „mir u svetu“, Milan Mitrović planira da sruši dečji park kako bi postavio svoj splav! Naime, po rečima žitelja Kule, pevačevog rodnog grada, grandovac želi po svaku cenu da sruši deo parka, zelene površine u samom centru grada, i to da bi napravio pristup mestu gde želi da postavi svoj splav na vodenoj površini!

Zvezde Granda: Umišljena zvezda Milan Mitrović ruši dečji park zbog splava (Video)



Zbog toga su njegovi sugrađani pokrenuli peticiju protiv namera mlade zvezde. "Agonija traje od septembra prošle godine. On je taj splav sa još nekim ljudima kupio u Vrbasu i već smo mu već jednom osujetili plan da ovde u centru, u Velikom bačkom kanalu kod parka, postavi svoj splav „Harem“. Pomislili smo da je odustao od te ideje, međutim, prevarili smo se."

"Sad na svojoj strani ima predsednika Skupštine opštine, gospodina Bukvića, koji je čak na sednici skupštine otvoreno stao na Mitrovićevu stranu" započinje razgovor za naš list jedan od potpisnika peticije protiv Milanovog splava.

Iako po tvrdnjama meštana Kule postoji mnogo lokacija na kojem bi mladi pevač mogao da postavi svoj splav, po njihovim rečima, on ne odustaje od centra grada i parka jer je tu najbolja lokacija za posao.

"Verujte mi da postoji toliko mesta gde može da smesti lokal, međutim, ne! Hoće po svaku cenu u centar grada. Predsednik opštine ga sve vreme oslovljava sa „mladi i perspektivni čovek“, a kad je bila ta polemika u Skupštini, čak je i Milanova mama stala za govornicu i na vrlo prost način stala u odbranu svog sina. Dobili smo čak potvrdu da je na mestu gde planiraju da postave splav nastanjen beli lokvanj, koji je retka vrsta u Evropi, te je zaštićen zakonom. To smo sve priložili opštinskim organima i stigao nam je odgovor da se lokvanji slobodno mogu premestiti na drugo mesto. Zamislite?!" objašnjava ovaj žitelj Kule, koji napominje da niko od nekoliko hiljada potpisnika peticije nema ništa protiv mladog pevača, ali da neka pravila moraju da se poštuju.

Da je priča i te kako poprimila ozbiljne dimenzije govore i tri klipa na sajtu „jutjub“ u
kojima se vide izlaganja Svetozara Bukvića, predsednika opštine Kula, kako se ubeđuje sa građanima u korist Mitrovićevog splava.



Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>