Region

Svet

Nina čarobno peva (Video)

Nina Radojičić, srpska predstavnica na "Pesmi Evrovizije" održala je u Dizeldorfu na velikoj sceni "Arene" drugu probu. Na toj istoj sceni će od 10. do 14. maja biti održano ovo veliko takmičenje. Tom prilikom naši predstavnici su kompoziciju "Čaroban" izveli u kostimima u kojima će nastupati na polufinalnoj večeri.

Nina čarobno peva (Video)



Nina je student hemije i biologije. Iako, nema iskustva sa velikim scenskim nastupima na drugoj probi je delovala sasvim opušteno. Izgledalo je kao da joj scenska šminka, garderoba i svi prateći efekti ne predstavljaju opterećenje. Naprotiv, izgledala je sigurno i spremno iznela svoj zadatak.

Moglo bi se reći da planirani nastup, kostimi, koreografija naših predstavnika deluju veoma živopisno. Nina i devojke, koje pevaju prateće vokale su bile odevene u retro haljine, sa perikama na glavi i vratile posmatrače nekoliko decenija unazad. Na video zidovima su se iscrtavale roze spirale na srebrnoj pozadini, a u skladu sa dinamičnim nastupom pozadina se menjala u duginim bojama.

Ostaje nam da se nadamo da će se nastup naših predstavnika dopasti Evropi. Ukoliko svi odlutataju, kao vremeplovom, nekoliko decenija unazad, zadatak će biti uspešan. U svakom slučaju, šaljemo jednu pozitivnu i optimističnu sliku auditorijumu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>