Svet

Region

10 najzgodnijih fudbalera sveta

Verovatno svaka žena među fudbalerima ima svog favorita, dok muškarci budu pratili rezultate na predstojećem svetskom prvenstvu mi smo rešili da obradujemo ženski deo populacije i predstavimo deset najzgodnijih i najlepših fudbalera.

10 najzgodnijih fudbalera sveta



Deseto mesto zauzima Alesandro Nesta, rođen 1976.godine. U svojoj karijeri promenio je samo dva kluba, ali nažalost na predstojećem svetskom prvenstvu neće učestvovati, zbog operacije kolena.



Iako se mnoge devojke neće složiti, Ricardo Kaka je zauzeo deveto mesto. Ovaj Brazilac rođen je 1982.godine u Sao Paolu i za sve u životu zahvaljuje jedino Bogu.

Kaka

Osmo mesto je zauzeo Frederick Ljungberg, rođen je 1977.godine. Kapiten je Švedske reprezentacije i sanja o ženi poput  Angeline Jolie.

fredrick

Sedmo mesto zauzima Hidetoshi Nakata, poznat u svojoj zemlji kao japanski Beckham, jer jako prati modne trendove. Rođen je 22.01.1977.godine.

nakata

Šesto mesto je zauzeo Andrej Ševčenko, ovaj ukrajinski fudbaler rođen je 1976.godine. Poznat je pod imenom beli Ronaldo, odigrao je 88 utakmica za reprezentaciju i postigao čak 42 gola. Poznat je i po najvećem transfeu u 1999. godini, kada je potpisao ugovor na 25 miliona evra.

sevcenko

Peto mesto je zauzeo zgodni Roque Santa Cruz, rođen 1981.godine, a od svoje 18.godine nastupa za reprezentaciju Paragvaja.

santa cruz

Na četvrtom mestu je Joan Gurkuf, najmlađi a mora se priznati i najslađi fudbaler. Rođen je 1986.godine u Francuskoj, trenutno igra za Bordo i naravno francusku reprezentaciju.

joan

Treće mesto zauzima jedan od najzgodnijih fudbalera sveta Cristiano Ronaldo, rođen je 1985.godine i važi za jednog od najplaćenijih fudbalera sveta.



Drugo mesto zauzima Iker Casillas ima 28.godina, golman je španske fudbalske reprezentacije.

casillas

Naravno na prvom mestu se nalazi David Beckham, jedan od najpoželjnijih fudbalera sveta. Iako neće nastupiti na svetskom prvenstvu zbog povrede, David će  po rečima njegove supruge Victorijeimati pune ruke posla. Posle tri dečaka, Beckhamovi su rešili da dobiju devojčicu.

david beckham



Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>