Ostalo

Sme�no

Kako prepoznati vrhunskog ljubavnika

Iako niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da li je neki muškarac dobar ili loš ljubavnik pre nego to zaista i iskusi, stručnjaci tvrde da ipak postoji pet karakteristika koje vam u velikoj meri mogu pomoći u prepoznavanju vrhunskih ljubavnika.

Kako prepoznati vrhunskog ljubavnika



Da li će se  vaš odabranik dobro snaći u krevetu, možete da procenite sami iz njegovog ponašanja i karaktera. Navodno postoji pet znakova koji ukazuju na dobro ljubavno umeće.

Agresivnost


Šta žene brine u krevetu, a ne bi trebalo.
Dobri ljubavnici u većini slučajeva nose dozu agresivnosti u sebi i ne boje se da izraze svoje mišljenje. Zavode vas otvoreno, ne stideći se da pred svima pokažu šta žele. Takav tip voli komplimente i pažnju i neće stati  dok ne kažete da.

Samopouzdanje


Dobar ljubavnik zrači samopouzdanjem na svakom koraku. To možete da vidite po načinu na koji hoda, govori ili se ponaša u društvu. Reč je o onoj vrsti samopouzdanja koji bolju polovinu obara sa nogu.

Kul razgovor

On je siguran u sebe, miran i svestan utiska koji ostavlja na žene. Nikad ne gubi kontrolu i vrlo je siguran u sebe. Nema te stvari koja ga može izbaciti iz takta. Ako mu i nešto smeta, neće to pokazati jer zna kako biti kul.

Bogata prošlost


Svaka deseta žena želi nešto u zamenu za seks.
Sasvim je jasno da najbolji ljubavnici imaju i bogatu prošlost, jer ne bi bili to što jesu da nemaju dovoljno prakse. Iskustvo ga je pretvorilo u ono što sada jeste i od toga ne možete pobeći. 

Komunikativnost

Takav muškarac vrlo je otvoren i uživa u društvu žena. Već od početka sa odabranicom svoga srca vodi ljubav na verbalnom nivou. Takvi tipovi žele pored sebe ženu na zavidnomj intelektualnom nivou, u suprotnom će im biti jako dosadno.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>