Ostalo

Sme�no

Spektakularna transformacija: Stadion Real Madrida postavlja nove standarde u sportu (VIDEO)

Stadiona Santiago Bertabayo, dom Real Madrida postavlja nove standarde u svetu sporta, a njegova spektakularna transformacija oduševila je čivatu planetu.

Spektakularna transformacija: Stadion Real Madrida postavlja nove standarde u sportu (VIDEO) Foto: Pixabay



Ova fenomenalna Arena vredna je gotovo 2 milijarde.

Impresivna tehnologija retraktabilnog polja

Stadion Santiago Bertabayo predstavlja revoluciju u sportskim arenama zahvaljujući svojoj najnaprednijoj tehnologiji za retraktabilno polje. Ova inovativna konstrukcija omogućava da se stadion koristi za različite vrste događaja, pružajući nezaboravna iskustva za navijače i posetioce.

Nove mogućnosti za sportske događaje

Nije tajna da je Američki sport našao inspiraciju u ovom izvanrednom projektu. Uskoro će stadion Santiago Bertabayo biti domaćin prestižnih događaja poput NFL-a, NBA-a i UFC-a. Ova višenamenska arena obećava da će postati epicentar sportskih dešavanja širom sveta.

Najviši standardi i sofisticirane tehnologije

Real Madrid je korak ispred u pogledu sofisticiranih rešenja. Kada ne igraju, njihovo travnato polje se nalazi ispod stadiona, uz primenu najsavremenijih klima uređaja, sistema za navodnjavanje i terapije ultraljubičastim svetlom kako bi se osiguralo da trava bude u savršenom stanju.

Očekuje se velika zarada i prestižni nastupi

Procenjuje se da će Real Madrid zarađivati preko 400 miliona dolara godišnje od posetilaca. Stadion Santiago Bertabayo takođe se može pohvaliti retraktabilnim krovom, 360 video tablom i impresivnim kapacitetom od 85.000 sedišta. 





Slične vesti: Kanga besneo na policajce: Kasnio na derbi, nisu mu dali da prođe - Brate! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>