Ostalo

Sme�no

Upozorenje za roditelje: Devojčica završila u bolnici zbog TikTok izazova

Majka desetogodišnje Mie Rouz je uznemirena jer strahuje da bi glas njene ćerke mogao trajno da bude oštećen nakon što je pokušala da izvrši viralni izazov s kiselim - slatkim bombonama, koji se proširio na Tik Toku.

Upozorenje za roditelje: Devojčica završila u bolnici zbog TikTok izazova Foto: Pixabay



Ona je podelila video na kome je prikazano kako je Mia-Rose ispušta zvukove gušenja i režanja nakon što joj se slatkiš zaglavio u grlu.

Majka ove devojčice je izjavila da je  Mia Rout zadobila"hemijkse" opekotine u grlu  kada je pokušala izazov sa "najkiselijim slatkišem na svetu" i umalo se ugušila umesto da ga ispljune, prenosi britanski Sun.


@iambaseltahaa اوحش من مال اليتيم#باسل_طه ♬ original sound - Basel Taha


Desetogodišnjakinja devojčica je prespavala kod tetke sa sestrom i rođacima, planirajući da veče provedu u gledanju filmova i grickalice. 

Mia-Rouz uz odobrenje majke i tetke, probala je super-kiseli slatkiš "Mr. Simms" nakon što je videla izazov na TikToku.

"Videla sam video snimke na TikToku kako druga deca probaju slatkiše Black Death. Videla sam kako se smešno grče i želela sam da probam."

Čim je stavila slatkiš u usta, bila je šokirana kiselinom i pokušala je da ga ispljune. Umesto toga, slatkiš joj se zaglavio u grlu, izazivajući osećaj gušenja.

Mia Rout je hitno prebačena u bolnicu gde su joj lekari odmah dali kiseonik, steroide i antibiotika kako bi joj pomogli da diše i sprečili dalje oticanje. Kompanija Mr. Simms je najavila da povlači slatkiše iz prodaje tokom trajanja istrage.

Šokantni video snimak koji je majka desetogodišnje devojčice podelala, prikazuje Miu Rouz u bolničkoj postelji kako ispušta zvukove režanja i gušenja iz grla. Devojčica je jako uplašena i čeka da sazna da li su njene glasne žice trajno oštećene nakon što je ostala sa hrapavim glasom.

Majka ove devojčice upozorava druge roditelje na opasnosti kiselih slatkiša i nada se da će kompanija trajno povući proizvod s tržišta. 

Slične vesti: Kanga besneo na policajce: Kasnio na derbi, nisu mu dali da prođe - Brate! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>