Region

Svet

Vesna Zmijanac ostavila dečka zbog Zlate Petrović?!

U najnovijoj emisiji “Paparazzo lov na poznate” između ostalog otvoreno je i pitanje raskida Vesne Zmijanac i njenog dečka Željka Rstovića. Svi oni koji su pratili njihovu vezu ostali su zatečeni raskidom jer je do pre neku nedelju Vesna najavljivala i veridbu sa svojim 14 godina mlađim partnerom.

Vesna Zmijanac ostavila dečka zbog Zlate Petrović?!



Naime sve je počelo pre dve nedelje kada su Vesna i Željko zajedno bili na jednoj promociji, a gde je gošća bila i Zlata Petrović. Vesna je o problemima sa Željkom govorila kao o prolaznoj krizi kada je u emisiji “Exkluziv” otkrila:

"Jeste raskinuli smo na 2 dana, to je neka naša standardna priča, ja uvek žurim, a on stalno kasni. Taj dan sam bila baš žustra i rekla dosta. Ja sam pretačna malo više nego što treba, a on lagano, nikad nigde nije žurio. Svaki put kada pročitate da smo ja i Željko raskinuli to je zato što je stalno žurim, a on kasni."

Međutim fotograf emisije “Paparazzo lov na poznate” je slikao Željka i Zlatu koji su svo vreme žustro ispred hotela objašnjavali jedno drugom neke stvari i te fotografije su očigledno stigle do Vesne. Inače Željko je zajednički prijatelj poznatih pevačica i Vesni se očito nije dopao način njihove konverzacije, kao i to što su se izdvojili sami ispred hotela, a ona ostala unutra. Koliko je za nagli prekid ljubavne avanture kriv Željko ili Zlata, nije nam poznato, ali je na osnovu Vesnine izjave jasno da više nisu zajedno:

"Ta priča je završena”. Raskinuli ste?: – Ako kažem da je ta priča završena, znači da je završena" – rekla je Vesna.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>