Region

Svet

Miloš Bojanić: Rak kože sam dobio od stresa na Farmi

Izjavu da se ne oseća krivim Miloš Bojanić dao je juče u Palati pravde na saslušanju pred istražnim sudijom Prvog osnovnog suda Rašom Jankovićem. Tom prilikom je otkrio da je rak kože dobio na Farmi zbog prevelikog stresa! Folk pevač se u pratnji advokata Milana Latinovića iz advokatske kancelarije Dragana Gojkovića pojavio u sudu kako bi bio saslušan u postupku koji je protiv njega pokrenuo državni tužilac Tomo Zorić zbog govora mržnje u rijalitiju „Dvor“, a na izlasku je  najpre rekao:

Miloš Bojanić: Rak kože sam dobio od stresa na Farmi



"Ne plašim se Tome Zorića, već onoga što on predstavlja. I dalje mrzim sve one koji su nas bombardovali i doneli rakove, a među njima je bilo i Jevreja poput Madlen Olbrajt i Kušnera, koji su ocrnili srpski narod i gledaju nas kao sotone. Ja sam uvek bio žrtva i najjači sam kad sam žrtva!" – izjavio je Bojanić po izlasku sa saslušanja, ističući da je zadovoljan odnosom sudije prema njemu.

"Što se mene tiče, ja ništa nisam imao ništa novo da kažem, a moja rečenica je puštena sada preda mnom i ja sam samo potvrdio da je tačno to što sam rekao, kao i da i dalje stojim iza toga. Samo je pojašnjenje u završnoj rečenici, koja ima pauzu, i retko ko čuje deo u kojem ja kažem Maji da mislim na one Amerikance koji su ih vodili, dakle, sve se odnosilo na one Jevreje koji su učestvovali u donošenju odluka za oslobađanje osiromašenog uranijuma, što je zabranjeno u ratu" - priča pevač, koji tvrdi da je sve rekao revoltiran zbog bombardovanja, koje mu je uzrokovalo rak kože, ali i zbog stresa u rijalitiju „Farma“, koji je doprineo razvoju bolesti.

"Meni je doktor rekao da su nas bombardovali osiromašenim uranijumom i da je ogroman broj ljudi oboleo od raka. Pitao sam ga kako je to moguće kad je bombardovanje bilo pre 10 godina, on mi je rekao da je i u hrani i u svim segmentima oko nas osiromašeni uranijum, a da koža kao organ pamti, zbog čega sam oboleo od melanoma. Lekar me je pitao da li sam doživeo neki veliki stres. Naravno da jesam, bio sam u „Farmi“ tri meseca i to što sam ja preživeo nije doživeo živ čovek u Srbiji. Ipak je stres koji sam preživeo na farmi uticao na pojavu bolesti, tačnije raka kože. Imam nalaz lekara kao potvrdu za to, ali ne tražim da mi to uzmu kao olakšavajuću okolnost. Iz mene je u tom trenutku govorio revolt, a ne mržnja. Ja se sada dobro osećam i idem na kontrole i moram sve to da pratim" – priča Braćala, koji je za rak kože saznao posle rijalitija „Farma“.

"U decembru prošle godine sam imao dve operacije. Meni se na farmi pojavio plik na stomaku. To su videle Dragana i Mina i dale su mi „hidrociklin“ da namažem. Sve je delovalo kao plik od cigarete, a doktorka me je pitala: „Šta vam je ovo?“, ja sam rekao da je plik. Ona je uzela neku lupu i rekla: „Ovo vam je rak kože“ - ispričao nam je Bojanić i dodao da se sa Majom Nikolić, optuženom po istom osnovu, redovno čuje.

"Maja se ne oseća krivom i ona je još manje kriva jer je rekla da „ne voli Jevreje“. Možete nekoga voleti ili ne voleti. U svakom slučaju, ja nisam kriv. Ponosan sam i idem uzdignute glave" - priča Bojanić, koji jedino žali što njegov beli „kadilak“ nije sređen jer je želeo njime da se doveze do suda.

"Žao mi je što mi nije gotov beli „kadilak“, ali će možda biti sledeći put. Moći ću onda belim „kadilakom“ u zatvor" - kroz smeh je rekao Bojanić.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>