Svet

Region

Šakira upoznala svoju mušku verziju

Svetska zvezda Šakira, koja će u Beogradskoj areni održati koncert 9. maja, nastavlja da oduševljava svoje fanove. Prošle nedelje, odlučila je da iznenadi mladog Rodolfa Burgosa i upozna se sa njim.

Šakira upoznala svoju mušku verziju



Rodolfo je postao internet fenomen zahvaljujući učešću u čileanskom TV šou „Yo Soy” na kome je imitirao Šakiru. Za svega par minuta izvođenja Šakirine pesme „Gypsy”, „krunisan” je nadimkom „Shakiro” a snimak njegovog izvođenja na YouTubu dosegao je cifru od miliona posetilaca.



Šakiru je jako impresioniralo Rodolfovo izvođenje da je na tviteru izrazila želju i da se upozna sa njim do čega je i došlo krajem prošle nedelje. Kako je izgledalo njihovo druženje, možete da vidite preko sledećeg linka. Da li je na pomolu jedan novi duet, vreme će pokazati.

Šakira je trenutno na svojoj svetskoj turneji „The Sun Comes Out” koja se do 12. aprila odvija u zemljama Južne Amerike a od 5. maja prelazi na evropski deo turneje. Beograd će biti među prvim gradovima koje će posetiti.

Raspored evropske turneje:

May 05, 2011    Budapest    HU    Budapest Arena 
May 07, 2011    Bucharest    RO    Palace Square 
May 09, 2011    Belgrade    RS    Belgrade Arena 
May 10, 2011    Zagreb    HR    Zagreb Arena 
May 14, 2011    Mannheim, DE    DE    SAP Arena 
May 15, 2011    Monchengladbach, DE    DE    Hockeypark 
May 17, 2011    Lodz    PL    Atlas Arena 
May 19, 2011    Minsk    BY    Minsk Arena 
May 28, 2011    Rabat    MA    Mawazine Festival 
Jun 03, 2011    Madrid    ES    Estadio Vincente Calderon 
Jun 10, 2011    Graz    AT    Rock Festival at Schwarzl Freizeitzentrum 
Jun 13, 2011    Paris    FR    Bercy 
Jun 14, 2011    Paris    FR    Bercy

Za koncert u Beogradskoj areni, vlada veliko interesovanja fanova širom zemlje o čemu najbolje govori dobra prodaja ulaznica za fan pit i mesta najbliža bini.

Ovogodišnja turneja, na kojoj promoviše svoj novi album, a na kojem se nalazi i najzaraznija pesma prošlog leta, ‘Waka Waka’, nastavlja da pomera granice koncertnog iskustva, donoseći fanovima spektakularno iskustvo. Njen dvosatni nastup je mešavina muzike za ples, divnih balada i snažnog rocka dok su njeni su koncerti najbolji dokaz zašto je upravo ona jedna od pravi muzičkih zvezda.

Karte su u regularnoj prodaji po ceni od:  3500, 4300, 4900, 5500, 5900, 6500 RSD na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižara Delfi (SKC), Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.

U prodaji je i posebna, ekskluzivna kategorija ulaznica po ceni od 19.500 dinara koja uključuje:
  • Poseban ulaz na koncert
  • Poseban SHAKIRA poklon
  • ‘merchandise’
  • Propusnica sa ovogodišnje turneje za uspomenu

Prema najnovijem izveštaju, Šakirina tri oficijelna kanala na youtubu prešlo je milijardu gledanja i donelo joj titulu JEDINE muzičarke na svetu koja je dostigla ovaj neverovatni uspeh a u februaru je nagrađena od prestižnog univerziteta Harvard titulom za najbolju umetnicu u prošloj godini. Nagradu je dobila zahvaljujući uspešnoj muzičkoj karijeri ali i njenom humanitarnom radu u promociji obrazovanja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>