Region

Svet

Maja Marijana: Svega sam se nagledala na estradi

Pevačica Maja Marijana otkrila je u jednom intervjuu da se za 20. godina nagledala svega na estradi, ali da je ipak odlučila da se drži podalje od skandala i da ne želi da priča o nekim stvarima zbog svoje dve ćerke.

Maja Marijana: Svega sam se nagledala na estradi



"Priznajem, nisam pevačica u modi i po mnogim pitanjima sam potpuno demode. Znam za moral, pazim šta pričam, nikoga ne pljujem, ne pravim skandale. Ne pada mi na pamet da iznosim u javnost prljav veš, mada bih imala svašta da kažem. Ali, sebi to ne dozvoljavam zato što sam majka dve maloletne devojčice i neću da se moja deca u školi stide sopstvene majke" - rekla je Maja i dodala će ćutati sve dok je to u intresu njenih ćerkica.

"Sve dok to bude u interesu mojih ćerki. Jednog dana ću ispričati pravu, istinitu priču od koje mnogima na estradi neće biti dobro" - izjavila je pevačica i objasnila da mnoge njene koleginice namerno prave skandale kako bi dospele na naslovnu stranu tabloida.

"Mnoge moje koleginice ne shvataju da su obične žrtve i da su zloupotrebljene na mnoge načine. Diže se neviđena prašina oko nečega što su rekle, kao da je to državni problem. Žao mi ih je, jer ne shvataju o čemu se tu zapravo radi. Dok se diskutuje o njihovim aferama, u stvari se ovom jadnom, napaćenom narodu, zamazuju oči i skreće se pažnja sa pravih tema. Zašto da pričamo o lopovluku u "Kolubari" kada je bezazlenije razglabati o razvodu neke pevačice."




Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>