Elita 7

Parovi

ELITA 7: Maja Marinković šokirana ponašanjem Stanislava Krofaka! (VIDEO)

U rijalitiju "Elita 7" donela je neočekivani sukob između Maje Marinković i Stanislava Krofaka, izazivajući burne reakcije među fanovima širom društvenih mreža. 

ELITA 7: Maja Marinković šokirana ponašanjem Stanislava Krofaka! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Šokantni trenutak koji je prikazan u novoj epizodi ostavio je gledaoce u neverici, a internet je eksplodirao od rasprava o ponašanju ovih likova.

Sukob između Maje Marinković i Stanislava Krofaka u "Eliti 7" bio je emotivno nabijen, ostavljajući gledaoce u stanju šoka.

U ovoj dramatičnoj sceni, Maja je izrazila svoje kajanje zbog prethodnih događaja, izvinjavajući se Stanislavu zbog izrečenih uvreda. Međutim, situacija se zakomplikovala kada je Stanislav otkrio da je Maja slomila njegovu krunicu vrednu tri hiljade evra.

Njegov iznenadni izliv besa izazvao je napetu atmosferu, dok je Stanislav jasno stavio do znanja da je Maja više ne zanima i da nikada više neće imati bilo kakvu vezu sa njom. Njegove reči, pune odlučnosti i gorčine, dodatno su zaoštrile konflikt između njih.

"Izvinjavam ti se što sam te onako izvređala ono jutro" - rekla je Maja.

Stanislav se nadovezao da mu je slomila krunicu koja je vredna tri hiljade evra.Kada je Maja rekla da će mu platiti, Stanislav je naglasio da ne mora, ali i da ga ona uopšte više ne zanima.

"Ti mene ne zanimaš više uopšte u životom, jel ti to jasno. Nikada više sa tobom u životu, kunem ti se u sve. Možemo popričati nekoliko reči i to je to" - dodao je Stanislav.

"Meni niko ne može komandovati. Ti mene ne možeš novcima da kupiš ili kaznom zastrašti. Jedino moram umreti" - dodao je Stanislav.

Pogledajte kako je izgledala rasprava između bivšeg para:


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>