Region

Svet

Region

Najveći francuski mediji bruje o filmu Čuvari formule!

"Čuvari formule", film Dragana Bjelogrlića, postigao je ogroman uspeh u Francuskoj, zabeleživši izuzetnu gledanost i privukavši veliku pažnju medija samo deset dana nakon početka distribucije.

Najveći francuski mediji bruje o filmu Čuvari formule! Foto: Promo




Saznajte kako je film "Čuvari formule" Dragana Bjelogrlića osvojio srca francuske publike i kritičara, beležeći izuzetnu gledanost i pozitivne ocene u najpoznatijim francuskim bioskopima i medijima.



Zvanična distribucija filma Dragana Bjelogrlića “Čuvari formule” počela je u Francuskoj pre samo deset dana, a već za prvi vikend ovaj film je zabeležio izuzetnu gledanost kako u najvećim bioskopima u Parizu, tako i u ostalim francuskim gradovima.

Publika u Francuskoj potpuno je fascinirana filmskom pričom koja prikazuje istiniti događaj i herojstvo tamošnjih građana, ali i bliskost dva naroda u vrlo kompleksnom istorijskom trenutku. Sve to doprinelo je i velikoj medijskoj pažnji najvećih francuskih medija, koji u poslednjih nekoliko dana neprestano pišu o filmu “Čuvari formule”. 





Foto: Promo



Dodatno, u najpoznatijoj radijskoj emisiji, koja se bavi ocenom filmova koji su trenutno dostupni u bioskopima, “Čuvari formule” su proglašeni za “miljenike gledalaca”, odnosno film koji je među publikom najpozitivnije ocenjen. Zbog velikog interesovanja publike, distribucija filma će biti produžena tokom celog leta i jeseni, a prema sadašnjem planu, film Dragana Bjelogrlića će biti u redovnoj filmskoj distribuciji u više od 80 bioskopa širom Francuske.


Filma
Foto: Promo


“Čuvari formule” su svoj život započeli prikazivanjem u Lokarnu, na jednom od najvećih evropskih filmskih festivala, gde je u avgustu prošle godine osvojio čak dve prestižne nagrade, a nakon toga je usledio niz međunarodnih priznanja od Pekinga do Palm Springsa. Svoju domaću premijeru, film je imao u Beogradu u oktobru prošle godine i za samo nekoliko meseci dostigao je gledanost veću od 300.000 ljudi, čime je zauzeo mesto najgledanijeg filma u 2023. godini.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>