Nedeljni Horoskop

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 17. juna do 23. juna 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Ribe, saznajte šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Foto: FreepikŠta vam to predviđa nedeljni horoskop u ovoj nedelji od 17. do 23. juna, kakve astrološke savete ima za vaš znak Zodijaka, saznajte u nastavku…


VAGA

Hrana

Nikako da se ustalite po pitanju ishrane, ali I drugih bitnih životnih navika. Kao da ste na klackalici – u jednom momentu zadajete sebi stroge režime, već u sledećem udovoljavate sebi. Vrlo promenljivo.

Ljubav

Vaša osećanja će biti izražena, ali vrlo promenljiva ovih dana. Čas ćete biti euforični, a čas razdražljivi, preosetljivi, plačljivi. Čas u svom najoptimističnijem izdanju, čas posesivni i nesigurni. Ovo je sve posledica situacija koje se dešavaju u poslovnom i porodičnom okruženju i koje utiču na vaš osećaj stabilnosti. Partner i vi ćete imati dobru komunikaciju, ali i međusobnu podršku i razumevanje što će doprineti da se ovi dani lakše preguraju. Slobodne Vage – ukoliko je komunikacija sa nekim bila štura ili stagnirala u prethodnom periodu – sada postoji velika šansa da se pokrene i nastavi da se razvija.

Posao

Merkur koji govori o komunikaciji I dogovoru i Venera koja vlada vašim znakom već su u polju koje se vezuje za poslovne pozicije I karijeru, a u drugom delu sedmice im se priključuje I Sunce – da donese energiju, volju I pokrene ambicije. Pred vama je period kada jeste pod pritiskom (što od strane obaveza, što od strane okolnosti I saradnika), ali I period kada ćete zablistati I ostvariti zapažene rezultate. Ozbiljne I zahtevne obaveze vam idu u susret, ali I prilika da se dokažete I napredujete.

Zdravlje

Preosetljivost, nervoza, problemi sa stomačnim delom.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Pokušavate da se držite zdravih navika, ali situacije vas stalno uvlače u trenutke hedonizma I gurmanluka. Volja je slaba ovih dana, pa lako pokleknete pred iskušenjima.

Ljubav

Vašim partnerskim odnosima odgovara prelazak Venere I Merkura u vama srodni vodeni znak Raka – jer će I ova sedmica ali I naredni period na prvo mesto staviti emocije. Odnos sa voljenom osobom sada može doneti više bliskosti, nežnosti, ali I dodatno pokrenuti strasti I potrebu da zajedno uživate. Sve ovo ne znači da će odnos sa partnerom biti mirno more – umećete vas dvoje da itekako zatalasate I “odmerite snage”. Slobodne Škorpije – period za dešavanja na planu ljubavi je zvanično otvoren. Ovo je vreme kada u vaš život može ući osoba koja vam donosi sve ono što vam je potrebno. Stabilnu ljubav.

Posao

Vaša radna energija je dobra I pred sobom imate dane u kojima ćete završavati sve ono što je potrebno, ali imati priliku I da ostvarite po koji novi dogovor ili proširite svoje poslovanje. No, ne očekujte da će sve kroz ovu sedmicu proći “kao po loju”. Naprotiv – prepreke će krenuti od samog ulaska u radnu nedelju I u skoro pa svakoj situaciji moraćete u manjoj ili većoj meri da se borite. Kako radni dani budu odmicali, pritisak na vas će rasti I u nekom momentu se možete osećati preplavljeno I rastrgnuto na sto strana.

Zdravlje

Pazite da se ne povredite, a budite oprezniji I u saobraćaju. Razdražljivost.

 

STRELAC

Hrana

I ako imate I ako nemate problem sa kilogramima, svejedno ste svesni da pravite greške po pitanju ishrane. I u jednom I u drugom slučaju – potrebno je da regulišete svoje životne navike.

Ljubav

I partnerova I vaša raspoloženja su vrlo promenljiva u ovim danima. Oboje ste dosta osetljivi I emotivni, pa kao što to može doneti neke nezaboravne momente bliskosti, strasti I ljubavi, isto tako može učiniti da ste oboje lako povredljivi I da sve previše primate k srcu. Komunikacija iz srca je sada rešenje za svaki potencijalni problem ili nesporazum. U divnim zajedničkim trenucima uživajte, a potrudite se da povređenosti I osetljivosti bude što manje time što ćete pričati o svemu, otvoreno. Slobodni Strelčevi – dani jake hemije I velikih privlačnosti, dani kada se mogu pokrenuti vrlo emotivne, ali nestabilne ljubavne priče.

Posao

I ova sedmica donosi da vam je potrebno mnogo strpljenja I odgovornosti u poslovnom sektoru. Oni oko vas vam troše energiju koja je ionako rasuta na više strana I više obaveza paralelno. Vi ćete uspevati da se izborite sa radnom svakodnevicom I dešavanjima u njoj, ali očekujte da će to crpeti I vaše fizičke ali I mentalne snage. Daće vam vetar u leđa neke pozitivne informacije ili priznanja koja dobijate za vaš rad od ljudi koje cenite I poštujete. Iznenadiće vas troškovi koje nikako niste očekivali.

Zdravlje

Veliko trošenje energije, sklonost povredama. Takođe – osetljiv stomačni deo.

 Možda vas interesuje:
Dnevni horoskop
Mesečni horoskop
Godišnji horoskopNedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!
Foto: Pixabay


JARAC

Hrana

Na svoj meni biste trebali da češće uvrstite zeleno lisnato povrće, ribu, mlečne proizvode, naročito kiselo mleko I jogurt, mlade sireve. Ne dozvolite da vam promenljivo raspoloženje utiče na apetit.

Ljubav

Odličan je period za opuštanje, pa ako ste ikako u prilici – otputujte negde sa voljenom osobom. Ukoliko to niste u mogućnosti trenutno – potrudite se da svaki trenutak slobodnog vremena koristite da sa partnerom uživate. Jer, ovo I jesu dani za to. Što više pažnje posvetite jedno drugom – bliskost, emocije I strasti će biti sve jače. U drugom delu nedelje je moguće da ćete u par navrata testirati strpljenje jedno drugom. Slobodni Jarčevi – Merkur I Venera u vašem partnerskom polju, kao I ulazak Sunca u drugom delu sedmice – nagoveštavaju vreme zanimljivih I prilično dobrih dešavanja na polju ljubavi.

Posao

Neke planove ćete morati da promenite u hodu I da se prilagodite novonastalim situacijama. U dogovorima I komunikaciji sa saradnicima mogu postojati nesporazumi – zato se potrudite da tri puta proverite da li ste se razumeli kako valja. U drugom delu sedmice budite strpljiviji sa onima sa kojima radite I sarađujete I nemojte biti iznenađeni njihovim naglim promenama raspoloženja. Finansijska situacija je dosta stabilna, a možete očekivati da će I naredni period biti sa povećanim prilivima.

Zdravlje

Uglavnom dobro, sem mogućnosti za manje respiratorne tegobe.

 

VODOLIJA

Hrana

Vaše polje životnih navika, pa I onih po pitanju ishrane – od ove sedmice je jako aktivno. Razmislite šta je ono što bi trebalo promeniti I poboljšati. U svakom slučaju – navalite na povrće u svim varijantama.

Ljubav

Emotivni život je pomalo komplikovana stavka ovih dana. Poslovni I porodični segment traže od vas da se maksimalno angažujete, obaveza je preko glave – a treba u svemu tome pronaći I dovoljno kvalitetnog vremena za voljenu osobu. Ljubav I strast nisu problem partneru I vama – problem je koliko ćete uspeti da ukradete trenutaka jedno za drugo. Svaki zajednički momenat će biti lep – pa se potrudite da ih bude što više. Slobodne Vodolije – komunikacija sa nekim ide u dobrom pravcu I to vam neizmerno prija. Neki od vas mogu imati pomešana osećanja zbog kontakta ili susreta sa simpatijom iz prošlosti.

Posao

U vašem polju poslovne svakodnevice su Merkur I Venera, a u drugom delu sedmice I Sunce im se pridružuje. Pred vama je period pojačanih poslovnih angažovanja I dešavanja sa mnogo dogovora, pregovora I komunikacije, ali I sa kvalitetnim prilikama da se istaknete. Moguće je da će novonastali talas obaveza I jaka poslovna dinamika dovesti do toga da u ovoj nedelji stalno pokušavate da se organizujete I stalno nešto iskače iz koloseka. Sve se da rešiti I srediti ukoliko zadržite strpljenje I mir.

Zdravlje

Uglavnom dobro.

 

RIBE

Hrana

Shvatili ste da po nekim pitanjima ishrane grešite I trudićete se koliko je to u vašoj moći da popravite situaciju. Očekuje vas dosta uspeha osim kada su slatkiši I grickalice u pitanju.

Ljubav

Ribe u vezama I brakovima ulaze u period kada je komunikacija sa voljenom osobom poboljšana, kada emocije izbijaju u prvi plan I kada postoje velike šanse da se I bliskosti I strasti između vas dvoje pojačaju. Povremenih napetosti će biti (zar nije tako uvek u životu?) ali vas ljubav čupa iz njih a svakako vam se preporučuje da ove dane koristite da što više vremena provedete sa partnerom – da otputujete negde I opustite se. Lepe vesti u vezi dece ili prinova. Slobodne Ribe – pred vama su dani kada se nova poznanstva lako pokreću, kada do vas dolaze osobe koje vas bude I koje vam mogu postati važne.

Posao

Izaći ćete tokom ove sedmice iz perioda koji vam je doneo otežanja, pritisak I napetost. Komunikacija sa saradnicima će se znatno poboljšati I konačno ćete uspeti da istinski čujete I razumete jedni druge, ali I da napravite kvalitetan dogovor. Imate više volje I motiva za rad I prijaće vam pojačana aktivnost I dinamičnost, ništa vam neće biti teško. Nove poslovne šanse se mogu otvoriti pred vama – neko vam može ponuditi projekat ili dogovor koji deluje dosta obećavajuće. Finansijski – polako se stabilizujete.

Zdravlje

Nešto više umora.


Možda vas interesuje:
Zabavni horoskop
Astrologija

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>