Elita 7

Parovi

Elita 7- Aneli Ahmić progovorila o trudnoći: Emotivni slom i odluka na granici!

Aneli Ahmić, trudna učesnica rijalitija "Elita 7", otvoreno govori o svojoj trudnoći sa Markom Janjuševićem Janjušem i teškim emotivnim trenutcima koje prolazi.

Elita 7-  Aneli Ahmić progovorila o trudnoći: Emotivni slom i odluka na granici! Foto: Printscreen Youtube/ZadrugaAneli Ahmić, učesnica rijalitija "Elita", otkriva svoju tešku situaciju tokom trudnoće sa Markom Janjuševićem Janjušem. Pročitajte više o njenim emocijama i odlukama.


Aneli zaplakala, pa progovorila o prekidu trudnoće! Potpuno se slomila: "Danas sam na granici da presečem"

Učesnica rijalitija "Elita", Aneli Ahmić, trenutno je trudna sa svojim cimerom iz rijalitija, Markom Janjuševićem Janjušem, sa kojim nije u najboljim odnosima. Nakon nedavnog pregleda, Aneli je otvoreno govorila o svom stanju.

Na početku razgovora sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, Aneli je zaplakala.

Kako smo počeli razgovor, ti si već zaplakala. Šta se dešava? - upitao je Darko.

Teško mi je, osećam se prazno i snuždeno. Potpuno sam slomljena, bez snage i volje za bilo šta - priznala je Aneli.

Kakve emocije sada imaš prema Janjušu? - upitao je voditelj.

Nemam više potrebu da pričam sa njim, gadi mi se i odvratan mi je. Uvek sam išla protiv sebe, rizikovala da bih nekog drugog zaštitila i usrećila. Znala sam da će to uvek tako biti, ali sam uprkos svojoj intuiciji išla dalje. Tešila sam se da možemo da uspemo, ali sam lagala samu sebe. Gadim se što sam sve ovo dozvolila, nikome drugom nisam dozvolila te stvari i on nije zahvalan - naglasila je Aneli.Aneli Ahmić razgovara sa Darkom Tanasijevićem
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga​


Da li se plašiš nečega? Kakvi su ti planovi sada? - pitao je Tanasijević.

Sad je tako kako je, ne može se promeniti. Prihvatila sam situaciju. Deluje mi kao da on nije ni bio u toj situaciji. Posvađali smo se nakon tri dana. Znala sam da će ovako biti. On me ne može očima gledati, nervira ga što sam trudna, najviše bi voleo da sam abortirala. To je samo moja odluka i sama ću odlučiti bez njega. Njemu je bitno kako će se plasirati, dete mu nije bitno, stalno spominje narod i komentari ga bole - rekla je Aneli.

Što se tiče njene odluke o trudnoći, Aneli je izjavila:

Stvarno ću preseći u glavi i ne znam kako ću se nositi sa ljudima u kući. Danas sam na granici da presečem i sve me vodi na to da prekinem trudnoću. Ako rodim, stalno će me vezati sve za njega, a imam svoje dete. Nije to kako sam zamišljala, vidi se da je pisao drugima dok je bio napolju i onda meni neko kaže da sam bez empatije - rekla je Aneli Ahmić.

Ceo intervju možete poslušati u snimku ispod.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>