Region

Svet

Emotivan koncert Marije Šerifović u Kragujevcu: Prgava mala iz Grada Sirena! (VIDIEO)

Marija Šerifović održala je sinoć, 25. maja, svoj prvi solistički koncert u rodnom Kragujevcu, što je za nju bio izuzetno emotivan doživljaj.

Emotivan koncert Marije Šerifović u Kragujevcu: Prgava mala iz Grada Sirena! (VIDIEO) Foto: Instagram printscreen/serifovic



Više od 30 hiljada ljudi došlo je na koncert da uživa u novim i starim hitovima svoje omiljene pevačice. Marija je ovaj susret sa svojim sugrađanima veoma emotivno doživela, što je pokazala i na samom početku koncerta kada je održala kraći govor.


@elenarasovic__ #fypシ゚viral #fyp #marijaserifovic #dolaziljubav #kragujevac ♬ original sound - Elena Rasovic

Ljubav publike u Kragujevcu prema Mariji pokazala se kroz zajedničko pevanje svih pesama od početka do kraja koncerta. Nakon spektakla koji im je priredila, putem Instagrama se obratila svima koji su joj uveličali koncert i učinili ga posebnim.


@elenarasovic__ #fypシ゚viral #fyp #marijaserifovic #dolaziljubav #kragujevac #deoproslosti ♬ original sound - Elena Rasovic

"Previše ljubavi. Previše emocija. Trebaće mi malo vremena da ovu noć procesuiram. Hvala vam na svemu. Hvala što starite sa mnom! Gde god išla, ma šta god radila - zauvek ću na prvom mestu biti ona mala prgava iz Grada Sirena! Volim vas!" napisala je Marija u svom postu.



Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>