Region

Svet

Milica Pavlović emotivnim nastupom rasplakala publiku i najavila goste!

Milica Pavlović je sinoć održala koncert koji je izazvao snažne emocije među publikom. Izlaskom na binu u crnom velu i sa buketom crnih ruža, Milica je stvorila sofisticiranu gotsku atmosferu, a najavom prvog specijalnog gosta, Bobana Rajovića, dodatno je oduševila prisutne.

Milica Pavlović emotivnim nastupom rasplakala publiku i najavila goste! Foto: Printscreen Instagram/senoritamilicamusicMilica Pavlović održala emotivan koncert i rasplakala publiku. U crnom velu i sa crnim ružama, najavila je Bobana Rajovića kao specijalnog gosta. Saznajte više!


Milica Pavlović je sinoć održala koncert koji je izazvao snažne emocije među prisutnima. Izlaskom na binu u dugom crnom velu, podsećajući na sofisticiranu gotsku mladu uz buket crnih ruža, uspela je da stvori emotivni naboj koji je rasplakao publiku.

Nakon tog trenutka, Milica je najavila prvog specijalnog gosta, Bobana Rajovića.

Njegovu pesmu pevam na svakom nastupu već više od deset godina i morala sam da ga pozovem. Ja ću početi, a on će nastaviti.

Milica je započela pesmu "Usne boje vina", a publika je pevala zajedno s njom. Nakon toga, Boban je izašao na binu i publika ga je dočekala gromoglasnim aplauzom.


Možda vas interesuje:
Boban Rajović progovorio o zatvorskim danima i nemaštini! (VIDEO)
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>