Region

Svet

Ceca Ražnatović održala spektakularan koncert u Kumanovu: Pogledajte kako je izgledala!

Sinoć, 15. juna, balkanska zvezda Ceca Ražnatović održala je spektakularan koncert u Kumanovu. Koncert je započela emotivnim obraćanjem publici, zahvalivši se na podršci i ponosu koji osećaju prema njihovom vice-šampionu Mikiju. Ovaj događaj je bio poseban ne samo zbog njenog nastupa, već i zbog njenog elegantnog izgleda koji je oduševio sve prisutne.

Ceca Ražnatović održala spektakularan koncert u Kumanovu: Pogledajte kako je izgledala! Foto: Printscreen Instagran/cecina_armija_official

Balkanska zvezda Ceca Ražnatović održala je nezaboravan koncert u Kumanovu. Saznajte više o njenom nastupu, emotivnim rečima publici i spektakularnoj haljini koju je nosila.

Ceca Ražnatović sinoć, 15. juna, održala je spektakularan koncert u Kumanovu. Koncert je započela emotivnim rečima upućenim publici:

"Dobro veče, Kumanovo, dobro veče, moja voljena Makedonijo! Nadam se da ste ponosni na našeg Mikija koji je postao vice-šampion. Zaslužio je pobedu sa Šejlom, oba sjajna izvođača, ali pokazalo se da su ovde pravi talenti. Hvala vam puno na podršci, a sada idemo dalje!" - rekla je Ceca i započela svoj nastup.

Kao što možete videti na snimku, mesto je bilo potpuno ispunjeno - "igla nije imala gde da stane".

Ceca je zablistala u elegantnoj svetlucavoj haljini sirena kroja koja je istakla njene atribute i liniju dovedenu do savršenstva.

Na bini je sa balkanskom zvezdom nastupao i Mite Stoilkov, nekadašnji pobednik "Pinkovih zvezda" i pevač "Džej tribute benda", velikog projekta iza kojeg stoji čuveni Aleksandar Radulović Futa.

Marina i Futa su izgradili Džejovu karijeru sa neprolaznim hitovima, a čast da bude pevač "Džej tribute benda" pripala je, po Futinom izboru, Miteu Stoilkovu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>