Region

Svet

Tanja Savić otkrila planove za venčanje!

Nakon turbulentnog razvoda od Dušana Jovančevića, Tanja Savić je poslednje dve godine pronašla sreću u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem.

Tanja Savić otkrila planove za venčanje! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



U nedavnom gostovanju u emisiji "Premijera", pevačica je otkrila da njih dvoje sledeće godine planiraju da krunišu svoju ljubav brakom.

"Daj Bože da sledeće godine napravimo, da obeležimo neku godišnjicu našu ili svadbu. Šta god, samo onako da ozvaničimo ili brak, što da ne, Papir nije važan, važna je ljubav i kako se sa njim osećate", rekla je Tanja pred kamerama televizije Pink.

Ona ističe da je pokretač njene sreće ljubav i privrženost koju dobija od Muhameda.

"Mene pokreće njegova ljubav i privrženost. Navikavam se i dalje, jer je za mene sve ovo nepoznanica još uvek, malo me je razmazio", otkrila je.




Tanja naglašava da je Muhamed od velike pomoći u odgajanju njene dece.

"Deca se bave sportom. On ih odvozi, dovozi, ponaša se kao roditelj i jako sam mu zahvalna na tome. Pojavio se nekako u mom životu u pravom trenutku. Mojoj deci je takođe potrebna muška figura, posebno u ovom periodu kada su tu neka pitanja pubertetska. To sve ostavljam njemu", istakla je Tanja.

Pevačica takođe izražava želju da proširi porodicu.

"Čekam tu devojčicu, ali zašto da ne i ako bude sin. Možda bude i dvoje. Volela bih, ali da to nastupi kada sam mimo svog posla i kada budem imala svoju kuću, jer je još uvek nemam. Živim u stanu, sva sreća pa nisam podstanar", zaključuje Tanja Savić.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>