Svet

Region

Voditelji Oskara se hvatali za međunožje (Foto)

Ovogodišnja filmskih dodela nagrade "Oskar" protekla je u znaku filma "Kraljev govor" kako je bilo i očekivano. Film je osvojio čak četiri prestižne nagrade.

Voditelji Oskara se hvatali za međunožje (Foto)



Kritičari su procenili da je ovogodišnja dodela bila pomalo dosadna i predvidiva kada su same nagrade u pitanju.



"Kraljev govor" kao što je bilo i očekivano osvojio je nagradu za najbolji film, za najboljeg glumca proglašen je Kolin Firt, a za najbolju glumicu Natali Portman, koja je zlatnu statuu primila sa suzama u očima.

Ipak, cela ceremonija dodele i nije bila baš toliko dosadna, jer su se voditelji jako potrudili da zabave prisutne na najbolji mogući način. Tako je, atraktivna Rosario Davson ostavila publiku bez teksta kad je prilikom dodele nagrade za najbolji scenario glumca Paula Ruda zgrabila za međunožje.



Rud je nagradu trebao da dodeli  zajedno sa latino glumicom Evom Mendes, ali na binu je dotrčala i Davson koja im se pridružila i ispipala Ruda.



Dok se ona ludo zabavljala Ruad je pročitao pobednika, da bi zatim sklonio ruku nestašne koleginice.  Ruad je na kraju uhvatio Evu Mendes za grudi što njoj, sudeći po fotografijama, nije nimalo smetalo.



Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Oskar

Povezane vesti:


>