Region

Svet

Indira Radić i Dražen Žerić Žera snimaju spot u Njujorku

Pevačica Indira Radić i članovi grupe „Crvena jabuka“, sa frontmenom Draženom Žerićem Žerom na čelu, uskoro snimaju spot za duetsku pesmu „Istok, sever, jug i zapad“ koja govori o dvoje ljudi koji su zbog obaveza zapostavili ljubav. Pre nekoliko dana popularna pevačica otputovala je u Sjedinjene Američke Države, a povod za njen odlazak je višestruk.

Indira Radić i Dražen Žerić Žera snimaju spot u Njujorku



Pored koncertne turneje, Indira će boravak u Americi iskoristiti i da završi svoj jubilarni, 15. po redu album u studiju „Sterling“ i „WexTrax“, u kojima su radile mnoge svetske zvezde. Ali i da snimi kadrove za spot za duetsku pesmu sa „Crvenom jabukom“.
Pojedine scene za ovaj spot već su snimljeni u Beogradu i Zagrebu, dok će se u Njujorku snimati u hotelu „W“, a iz apartmana koji se nalazi na pedeset i sedmom spratu može da se vidi panorama grada.

" Mnogo me raduje saradnja sa Žerom i momcima, naročito zbog toga što smo snimili pesmu koja opisuje naše živote. Naime, zbog poslovnih obaveza čovek danas zapostavlja ono sto je najbitnije, a to je ljubav" - rekla je Indira.

Izvor: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>