Region

Svet

Kaja Ostojić prvi put pokazala lice verenika! (FOTO)

Pevačica Kaja Ostojić prvi put je pokazala lice verenika, u pitanju je Miloš Čujović poznat javnosti kao bivši dečko starlete Soraje Vučelić.

Kaja Ostojić prvi put pokazala lice verenika! (FOTO) Foto: Printscreen Youtube/Hype TV



Kaja Ostojić se verila u jednoj kafani u Beogradu, a fotografije je objavila na svom Instagramu, o čemu smo pisali OVDE. Međutim Kaja tada nije pokazala lice svog verenika, već je to uradila sada po prvi put.



Kako domaći mediji prenose u pitanju je izvesni Miloš Čujović.

Beograđanin Miloš Čujović poznat je javnosti kao bivši dečko starlete Soraje Vučelić, ali i kao haker koji je navodno bio i hapšen zbog milionske prevare.

Kako mediji prenose on je zbog maliverzacija osuđen na pet i po godina zatvora u Višem sudu u Podgorici.




Kaja je nedavno pričala o svom ljubavnom životu:

“Mediji jako vole da pišu o mom ljubavnom životu, ali ne bih da detaljišem. Život je lep! To da sam se samo prvi put udala iz ljubavi je glupost. Moj treći brak je bio da bih ja ostala u Belgiji da bismo mogli da živimo zajedno u Belgiji. 

Nije nam bio ovako potreban papir, nama je bilo lepo i bez papira. Sadašnji dečko je iz Beograda”
, rekla je Kaja Ostojić u emisiji ”Amidži šou”.




 

Kaja se udavala tri puta i ćeku Nikolinu je dobila iz prvog braka sa Nikolom Dragojlovićem, za koga se udala sa samo devetnaest godina. 

Drugi suprug Kaje Ostojić bio je Uroš Duvnjak, nekadašnji košarkaš, a treći svetski poznat di-džej Džunior Džek, zbog kog je Kaja dugo živela u inostranstvu.

Da li će se Kaja Ostojić udati po četvrti put ostaje nam da vidimo.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>