Region

Svet

Kaja Ostojić se verila i pokazala svog izabranika

Pevačica podelila srećne vesti! Kaja Ostojić se verila i pokazala svog izabranika, a komentari njenih fanova samo se nižu...

Kaja Ostojić se verila i pokazala svog izabranika Foto: Printscreen Instagram/kaya_ostojic





Popularna pevačica Kaja Ostojić nedavno je obradovala svoje fanove objavom na društvenim mrežama, otkrivajući da se ponovo verila. 

Na svom Instagram profilu, uz fotografiju vereničkog prstena, podelila je srećne vesti uz emotivnu poruku koja je privukla pažnju mnogih.


Nakon što je Kaja podelila ovu radosnu vest na društvenim mrežama, njeni obožavaoci su je preplavili čestitkama i lepim željama. Mnogi su izrazili oduševljenje i radost zbog ove divne vesti, ističući kako Kaja Ostojić i njen novi izabranik deluju kao savršen par i kako im žele sve najlepše u budućnosti. 


Saša Popović izazvao bes kod građana!


Foto: Printscreen Instagram/kaya_ostojic


Fanovi s nestrpljenjem očekuju nove informacije o njihovim budućim planovima. Sigurno je da će njihovo venčanje biti jedan od najzapaženijih događaja u svetu domaće estrade, a s nestrpljenjem iščekujemo da pevačica otkrije nove detalje o svadbi i zajedničkim planovima.

"Čestitke", "Sve najbolje, zaslužila si", "Sve čestitke" - glasili su komentari ispod fotografija, a Kaja je samo ostavila emotikon srca.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>