Muzika

ShowBiz

Vesti

Elena Kitić najnovije vesti - strana 7

Parovi: Ceca Kitić krije žvake u vili (Video)

Parovi: Ceca Kitić krije žvake u vili  (Video)

Boravkom u vili, Ceca Kitić nam je pokazala mnoge svoje osobine ali ono što smo juče juče imali priliku da saznamo o njoj je da je Ceca i jako štedljiva osoba. Kako bi sačuvala žvaku za sutradan, ona je istu izvadila iz usta i stavila u orman.  Da li je u vili tolika kriza da su žvake za parove luksuz, ili je u pitanju samo Cecina navika, ostaje nam da nagađamo.

Pročitaj više

Mile Kitić kupuje televiziju Top Music?!

Mile Kitić kupuje televiziju Top Music?!

Pevač Mile Kitić uskoro bi trebao da postane jedan od vlasnika televizije Top Music. Naime, prema rečima pouzdanog izvora, pevač će suvlasnik televizije postati čim bude isplatio sumu od 200.000 evra, a kako izvor navodi, kupovinom televizije rešio je da parira svojoj koleginici Dragani Mirković, inače vlasnici DM Sat-a, sa kojom se pre tri godine žestoko posvađao.

Pročitaj više

Ceca Kitić: Udaću se još deset puta

Ceca Kitić: Udaću se još deset puta

Svetlana Ceca Kitić pokazala se kao najintrigantnija učesnica rijalitija "Parovi" na televiziji Hepi zbog čestih svađa sa suprugom Milanom Magićem i ćerkom Marom. Najbolja rukometašica sveta, koja je zbog Pressa nakratko prekinula boravak u rijalitiju, poručuje da se ne stidi svojih postupaka i veruje da se nije obrukala pred milionskom publikom.

Pročitaj više

Parovi: Ceca Kitić pokazala grudi (Foto 18+)

Parovi: Ceca Kitić pokazala grudi (Foto 18+)

Tokom presvlačenja u garderobi rijalitija "Parovi“, Ceca Kitić pokazala atribute na kojima bi joj pozavidele i dvadesetogodišnjakinje. Da je Ceca Kitić zgodna, vidi se na prvi pogled. Višegodišnje bavljenje sportom, rukomet i svakodnevni treninzi izvajali su telo najbolje rukometašice sveta. A, tokom presvlačenja u garderobi, otkrilo se još nešto.

Pročitaj više

>