Region

Svet

Dragana Mirković zbog Tonijevog poteza zanemala od šoka

Skandal poslednjih nedelja potresa domaću estradu, ali i čitav region, nakon što je Dragana Mirković objavila da se nakon dugih 24 godina braka, razvodi od biznismena Tonija Bijelića.

Dragana Mirković zbog Tonijevog poteza zanemala od šoka Foto: Printsreen Instagram/draganamirkovic



Ova vest je šokirala mnoge, posebno kada se uzme u obzir bajkovita ljubavna priča koju je Dragana često delila sa javnošću. Sve je počelo kao scena iz romantičnog filma kada je Toni osvajao Dragani srce skupocenim poklonima, koji su se nadmašivali u luksuzu.

Jedan od najupečatljivijih trenutaka iz njihove ljubavne sage bio je kada ju je Toni iznenadio dijamantskom narukvicom i prstenom. Dragana, potpuno iznenađena, skoro je pala u nesvest od šoka i uzbuđenja. Pričala je kako je pomislila da je reč o običnom parfemu, ali kad je otvorila poklon, shvatila je da je stvarno u pitanju nešto posebno.

- Za dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Kada je jednom, tad na početku, došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam se i rekla da nije trebalo - ispričala je Dragana jednom prilikom i dodala: 

- Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest! - dodala je ona.


Foto: Instagram printscreen/draganamirkovic

- Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga. Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: "Kako je mali namazan!". Nije mi tražio broj telefona, ali je u kesicu sa poklonom stavio i svoju vizit karticu - zaključila je tada, prenosi Blic.

Iako je to bio trenutak iz bajke, sada se čini da je ta priča dobila najgori epilog. Razvod Dragane i Tonija ostavlja mnoge u šoku, a dodatnu pažnju izaziva Markov potez da otprati oca sa društvenih mreža, što je pokrenulo lavinu komentara.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>