Svet

Region

Kejt Midlton se nalazi u kući zabranjene ljubavi! (VIDEO)

Princeza od Velsa, Kejt Midlton od januara i operacije abdomena kao da je propala u zemlju, a sada stižu nove vesti! Ona se zapravo nalazi u "kući zabranjene ljubavi".

Kejt Midlton se nalazi u kući zabranjene ljubavi! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





I dalje se spekulišu o tome šta se dešava sa princezom od Velsa Kejt Midlton koja od operacije abdomena u januaru kao da je propala u zemlju.

Saopšteno je da je živa, zdrava ali i u "ilegali" ali javnost neprestano nagađa o tome šta se dešava, a Kejt Midlton je sama amaterskim sređivanjem zajedničke fotografije sa decom i naivnim pravdanjem naciji za to dodala sama "ulje na vatru" i podgrejala sumnje da nešto nije u redu.


Gde je zaprabo Kejt Midlton?


Kako tamošnji mediji tvrde, ona se nalazi u "kući zabranjene ljubavi", a u pitanju je kuća "Adelaide Cottage", mestu koje se veže za zabranjenu ljubav između sestre kraljice Elizabeta Druge - princeze Margaret i slavnog vojnog pilota Pitera Taunsenda.


Ova kuća se nalazi u okviru Windsor Great parka, a Vilijam i Kejt su se preselili tamo 2022. godine jer su želeli svojoj deci da omoguće što normalniji odgoj i relativnu privatnost koju pruža predgrađe gde se imanje nalazi.

Decu, princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa, upisali su u školu Lembruk u Berkširu, udaljenom na 15 minuta vožnje od "Adelaide Cottage". 


Ipak, to ne znači da su zauvek napustili London, oni su navodno zadržali svoj dom i kancelarije u Kensingtonskoj palati, kao i svoj letnjikovac "Anmer Hall" u Norfolku.
 

Da li pripadate onim ljudima koji ne piju vodu pre spavanja?!









Tako da ovo imanje sa četiri spavaće sobe ima bogatu, a moglo bi se reći i pomalo "skandaloznu istoriju", piše Telegraf.

Kuća, koju je 1831. godine sagradio ser Džefri Vajatvil, izvorno je bila čajdžinica za kraljicu Adelejd. U tadašnjim novinskim izveštajima nazvana je "neobično elegantnom". Tokom vladavine kraljice Viktorije postala je idilični, otmeni pansion, za šta je slovio i Frogmore House princa Harija i Megan Markl.

Godine 1941. "Adelaide Cottage" postala je poznata kao "kuća za milost i naklonost" ( izraz koji se koristi za opisivanje kuća u vlasništvu kraljice koje posuđuje članovima kraljevske porodice ili osoblju)

Jedan od prvih stanovnika bio je slavni vojni pilot Piter Taunsend, nekadašnja velika ljubav princeze Margaret, koji je izazvao skandal kada je otkrivena njegova veza s princezom.



 



Čitajte najnovije Google vesti OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>