Region

Svet

Šako Polumenta: Marija Šerifović mi je tražila novac za duet

Šako Polumenta vredno priprema novi CD, koji će se uskoro naći u prodaji, a jedan od autora pesama je aktuelni učesnik “Dvora” Danijel Pavlović. On je autor pesme “Heroj” po kojoj je album i dobio naziv kao i numere “Ne gledaj u moje oči”, koja je već proglašena velikim hitom.

Šako Polumenta: Marija Šerifović mi je tražila novac za duet



Prema prvobitnim planovima na njegovom novom albumu je trebala da se nađe i duetska pesma sa Marijom Šerifović. Stvari nisu baš išle onako kako se očekivalo tako da je umesto sa Marijom duet na kraju otpevao sa Marinom Višković. ”Na novi album uvrstio sam dve pesme Marijinog brata Danijela, za koje mi je lično ona rekla da je, kada je čula kako sam ih otpevao, 'isekla vene' i 'naježila se do koske'". A sa Marijom je zapelo zbog novca:

 “Do mene su došle priče da devojka koju izuzetno cenim u zamenu za duet traži novac! Kada sam to čuo, pozlilo mi je! Nema tog pevača, te zvezdetine, kojoj bih platio da snimimo zajedničku pesmu. Čekaj, bre, pa ko sam ja?! Poštujem Marijin uspeh na 'Evroviziji', fakat je da je vanserijski umetnik, ali… I Šako Polumenta je ime", kazao je pevač.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>