Region

Svet

Dvor: Kralju majmune i kraljice majmunice, nabijem vas... (Video)

Tek što su stupili na dužnost, kralj i kraljica već su prve večeri naišli na bojkot gotovo svih ukućana. U razgovoru između Maje Nikolić i Miloša Bojanića, Maja je otvorila dušu Milošu i prvo krenula da priča o Bebi Dol:

Dvor: Kralju majmune i kraljice majmunice, nabijem vas... (Video)



"Zabranili su joj da pije na Dvoru, jer se leči od alkohola i pije lekove za srce. Na Farmi mi je kukala kako ne može da ima decu, ja sam joj rekla da ću je poslati kod moje doktorke, a ona je mene slagala i rekla da ima 35 godina, a ustvari ima 50. Strašno, bila sam šokirana kada sam to saznala. Poznajem ljude u Ministarstvu sporta i uskoro ću postati Predsednica Bokserskog saveza Srbije. Trenirala sam boks 18 godina. Ja sam to sve rekla Firčiju, on nije svestan sa kim se zakačio, ja se ceo život družim sa bokserima!"

Zatim se nadovezala i počela da priča o Tamari Todevskoj: "Mala Tamara je 3 nedelje spavala po ceo dan do 6 sati popodne, ne znam po čemu je ona bila zanimljiva i nikad ne bi ni ušla na Dvor da joj sestra nije Tijana Dapčević!", na šta ju je Miloš podržao.

Potom je Ćemo došao i kao poklon kralju i kraljici doneo ljuske od krompira, na šta je Miloš Bojanić prokomentarisao: "To je cimer Milene Ćeranić, to je to vaspitanje, nisu džabe cimeri." U sukob se umešala i Dragana Tripić za koju je Bojanić izjavio: "Dragana Tripić je pijana i ne zaslužuje da joj se pruži ni noga ni ruka!" Bojanić je za Đusa rekao da je dobar i da je pre Dvora rešio da povuče krivičnu prijavu koju je podneo protiv njega. Za reč se na kraju javio Firči koji je kraljevskom paru poručio: "Majmune sa krunom i majmunice sa krunicom nabijem Vas na k….”!!!

Kraljica Maja je predložila da se oformi tamnica za sve one koji otimaju i vređaju, a samo glasanje bilo je obojeno uvredama i psovkama koje su međusobno razmenili Miloš Bojanić i Firči, potom Dragana Tripić i Miloš Bojanić, a Firči nije ostajao dužan ni Maji. Povod za kraljičinu ideju da oformi tamnicu je taj što joj je, kako je rekla Firči iz ruku oteo zlatnike. "Za dukate ćeš se fukati kao i do sada!" rekao je Firči Maji, non-stop prekidajući kralja dok govori.

"Pereziću, sedi!" rekao je Miloš Bojanić, ponovo ponavljajući istu prču sa Farme: "Da ti nije bivše žene niko ne bi znao za tebe… kako te nije sramota nemaš prebijenee pare zato si I ušao u dvor,imaaš dve ćerke!" Na sve to Firči je samo odgovarao: "Majmune, majmunčino…" Okršaj Dragane Tripić i Miloša Bojanića takođe je bio prožet uvredam i psovkama, a dok su svađe trajale ostali su ćutali. Posle nekoliko sati, oko 3 izjutra, Krunski Savet je izglasao formiranje tamnice, a kako će sve to izgledati, ostaje da se vidi. Kada su dvorani napustili sto,kralj i kraljica su složno prokomentarisali: "Takva je Srbija… Ovo ti je Srbija u malom!"



object style="height: 390px; width: 475px">

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>