Region

Svet

Anabela progovorila o podršci koju je dala Luni u teškim trenucima!

Anabela Atijas otvoreno je govorila o podršci koju je pružila svojoj ćerki Luni Đogani, tokom teških trenutaka nakon hapšenja njenog supruga Marka Miljkovića. 

Anabela progovorila o podršci koju je dala Luni u teškim trenucima! Foto: Instagram printscreen/anabelaatijas



U emisiji "Vikend Specijal" na televiziji Pink, popularna pevačica otkrila je kako je sve to uticalo na Lunu i kako je ona kao majka reagovala.

"Šta god da se desi, lepo ili ružno, ja sam tu! Pre svega ja sam njihova majka, baka... jednostavno ne bi bila srećna da ne učestvujem u njihovim životima. Tako treba, moram da svoje podržim i u dobru i u zlu", rekla je Anabela pred kamerama televizije Pink i dodala:



"Ja sam stvarno bila jaka. Trebam Luni takva jaka... zamisli da smo svi popadali. Maksimalno sam bila smirena da to sve izguramo. Svako je radio po osećaju. Ja sa, bila sve vreme sa Miom. Zabavljala sam je da ne oseti ništa i ništa nije ni osetila. Porodica je najbitnija i svi treba da radimo na tome. Sve je za ljude... Svima sve možeda se desi, nemojte da mislite da ne može! Opet na kraju sve se dobro završ", dodala je ona.

Anabela se osvrnula i na izjavu bivšeg supruga Gagija Djjoganija, koji je nedavno izjavio da mu je žao što su se razveli:

"A dobro,mislim da nijedan čovek na svetu kada staje na ludi kamen nema nameru i cilj da to pukne. Svi smo mi imali želju i volju da to opstane i traje, ali dobro... Da je trebalo trajalo bi,rekla je i otkrila planove u narednom periodu: 

"Posle leta stižu moje nove pesme. U toku leta ću dosta raditi,ali ću se malo i odmarati. Čovek se mora posvetiti porodici, a sve te pare i druge stvari su nebitne", zaključila je Anabela u emisiji "Vikend specijal"

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>