Region

Svet

Sam Bog me spasio: Sara Reljić otkrila detalje saobraćajne nesreće!

Pevačica Sara Reljić, u februaru ove godine, doživela je saobraćajnu nesreću iz koje je, kako je sama navela, sam Bog spasio.

Sam Bog me spasio: Sara Reljić otkrila detalje saobraćajne nesreće! Foto: YouTube printscreen/Red TV



Mlada i atraktivna pevačica, gostujući u jenoj emisiji, prisetila se saobraćajne nezgode u kojoj je zadobila ozbiljne povrede. Uprkos ovoj nepredviđenoj situaciji, Sara se oporavila i vratila svojim obavezama i nastupima. Kako je najavila uskoro će i snimiti spot za pesmu koja treba da izađe. 

- Hvala Bogu, sve je okej. Prvo nismo bili baš okej, naravno ugruvali smo se, tu su bile i modrice, a ja zakazala snimanje spota. Sakrivala sam sa nakitom, sa perjem, nema čime nismo sakrivali te modrice. Bilo je i glavobolje, povređena ruka, sada je sve dobro hvala Bogu. Nov auto je morao da se kupi, tako da je to bio malo nepredviđeni trošak, s obzirom na to da sam mnogo para dala na album i nisam očekivala. Ali, moram da kažem, pre toga sam bila u manastiru Gračanica, zapalila sveću za žive i ja ostadoh živa, usred saobraćajne nesreće. Tako da, to je nešto što stalno vraćam u glavi i kažem "Hvala Bogu što me je sačuvao“ - ispričala je Sara za Grand.

Sara je pre nekoliko dana snimila i spot za novu pesmu "Neformalno",  koja će uskoro ugledati svetlost dana, a sada je objavila i fotografiju na kojoj mlada i atrakrivna pevačica izgleda nikad bolje.




Slične vesti: ​Dragana Mirković i Teya Dora se srele na aerodromu: Šta su poručile jedna drugoj? (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>