Region

Svet

Toni Bijelić zbunio javnost saopštenjem: Nisam se razveo od Dragane Mirković!

Toni Bijelić se obratio advokatima povodom glasina o razvodu sa Draganom Mirković. Saznajte šta je rekao o navodnoj aferi sa Melinom Džinović i trenutnoj situaciji.

Toni Bijelić zbunio javnost saopštenjem: Nisam se razveo od Dragane Mirković! Foto: Instagram printscreen/draganamirkovic



Javnost već neko vreme bruji o navodnom razvodu Tonija Bijelića i Dragane Mirković, ali situacija je sada postala još zamršenija. Toni Bijelić, poznati biznismen, obratio se putem advokata jednom hrvatskom portalu, negirajući tvrdnje da je bivši suprug pevačice.

Sve je počelo objavom teksta sa naslovom: “Deca su joj najveća podrška: Dragana se oglasila nakon natpisa o aferi Tonija Bijelića i Meline Džinović.” U podnaslovu je stajalo: “Nakon što je njen bivši suprug, Toni Bijelić, otputovao u Monako gde se, uostalom, nalazi i Melina Džinović, pevačici Dragani Mirković najveća podrška su njena deca", prenosi Blic.

Međutim, Bijelić tvrdi da nije bivši muž Dragane Mirković, čime je dodatno zbunio javnost i postavio pitanje da li su se zaista razveli.





"U naslovu članka se navodi da g. Toni Bijelić ima ljubavnu 'aferu' s Melinom Džinović (bivšom suprugom Harisa Džinovića), dok se u podnaslovu tvrdi da je on 'bivši suprug' pevačice Dragane Mirković. U članku se takođe navodi da je g. Bijelić otputovao u Monako gde se već nalazi i Melina Džinović, čime se dodatno pojačava dojam da su njih dvoje u ljubavnoj vezi i da zajedno borave u Monaku," stoji u saopštenju advokata.

Bijelić je putem advokata naveo sledeće:

- Toni Bijelić nije bivši suprug pevačice Dragane Mirković

- Toni Bijelić nije ni u kakvoj preljubničkoj aferi s Melinom Džinović i nije zbog nje otputovao u Monako

Ove informacije su ocenjene kao neistinite, klevetničke i uvredljive. Šta se zapravo dešava između Tonija Bijelića i Dragane Mirković, ostaje da se vidi.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>