Svet

Region

Alec Baldwin na sudu zbog smrti saradnice: Dizajnerka osuđena na maksimalnu kaznu

Saznajte najnovije vesti o suđenju Alec Baldwina zbog smrti njegove saradnice na filmu "Rust". Otkrijte detalje o osuđenoj dizajnerki rekvizita koja je dobila maksimalnu kaznu u vezi s ovim tragičnim događajem, dok se svet filma suočava s posledicama nesreće.

Alec Baldwin na sudu zbog smrti saradnice: Dizajnerka osuđena na maksimalnu kaznu Foto: Printscreen Youtube/Dailu Mail

Alec Baldwin će se suočiti sa sudom zbog smrti Haline Hačins, snimateljke filma "Rust", nakon što je sudija u Novom Meksiku odlučio da se suđenje održi ovog leta. Optužen je za ubistvo iz nehata, tvrdeći da nije kriv za nesreću koja se dogodila tokom snimanja kada je slučajno pucao na Hačins iz oružja sa pravim metkom umesto lažnim. Suđenje treba da počne 9. jula i očekuje se da trajati oko dve nedelje.

Prethodno, optužbe protiv Baldwina su već jednom odbačene. Nesreća se dogodila dok je Baldwin vežbao sa replikom revolvera Colt 45 u crkvi u Santa Feu. Metak je slučajno ispaljen, teško povredivši Hačins i ranivši režisera Džoela Souzu.


Dizajner rekvizita, Hana Gutijerez-Rid, nedavno je osuđena na 18 meseci zatvora zbog smrti Hačins, iako nije proglašena krivom za manipulaciju dokazima. Ova kazna predstavlja maksimalnu moguću za ubistvo iz nehata.


Možda vas interesuje:
Bili Boldvin o Šeron Stoun: Imam toliko uznemirujućih i nastranih priča o njoj!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>