Svet

Region

Nicki Minaj uhapšena na holandskom aerodromu zbog navodnog posedovanja droge! (VIDEO)

 Nicki Minaj je uhapšena na aerodromu u Holandiji nekoliko sati pre nego što je trebalo da nastupi na Co-op Live u Mančesteru u subotu, a susret sa obezbeđenjem, prenosila je uživo.

 Nicki Minaj uhapšena na holandskom aerodromu zbog navodnog posedovanja droge! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/VevoPoznata reperka je priveden pod sumnjom da je "posedovala lake droge" na aerodromu Šiphol dok je putovala iz Amsterdama u Mančester.

Na snimku koji je emitovan uživo na Instagramu, Minaj je negirala da je nosila bilo kakvu drogu, ali joj je rečeno da mora da ode u policijsku stanicu.

Minaj je tvrdila da joj je radnik obezbeđenja na aerodromu rekao „da uđe u ovaj [policijski] kombi i ode u stanicu bez prisustva advokata“.

Upitan o Minaj, Robert van Kapel, portparol Kraljevske Holandije Marehause, rekao je za NBC Nevs: „Možemo da potvrdimo da smo uhapsili 41-godišnju Amerikanku na aerodromu Šiphol zbog posedovanja lakih droga".

Američka zvezda je takođe objavila seriju poruka, a jeddna od njih je glasila „rekli su da su pronašli travu“. Oduzeli su mi prtljag bez pristanka“ i „pokušavaju da me zadrže".

Nejasno je da li je to uticalo na Minajinu emisiju u Co-op Live.Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>