Region

Svet

Dvor: U lancima Deni i Fiko, Tamara i Maja: Ko ispada? (Video)

U rijalitiju “Dvor” nominovano je četvoro učesnika koji ce noć provesti u bukagijama. Publika je glasala za Maju i Denija, dok su ovonedeljni vladari nominovali Fika i Tamaru. Kralj Danijel nominovao je Maju Nikolić jer, kako je rekao, ona neće ispasti jer je potrebna rijalitiju, dok je Lepa Lukić glasala za Denija.

Dvor: U lancima Deni i Fiko, Tamara i Maja: Ko ispada? (Video)



"Predobar je, duhovit i pametan, ali moram da ga nominujem jer je pomogao da se Maji ukradu dukati".

Nakon što je Ognjen Amidžic saopštio da je najmanje glasova publike osvojio Fiko, podigao je nekoliko žena na noge kako bi smanjio odnosno povećao tenziju dok išcitava drugog nominovanog učesnika. Urška se ponovo spasila nakon što je poslala poljubac sinu.

Vanesa je rekla kako želi da ide kući jer se više ne oseća prijatno, ali ni za nju publika nije glasala da ispadne pa je sela. Mika se izvinila svima što je u napadu besa bila vrlo neprijatna, ali džabe i ona je ostala.

Na kraju Amidžic je rekao da je u pitanju Tamara koja je izjavila da jako želi da ide kući. Dejan Cukić je nakon saopštenih rezultata uneo bukagije i u lance okovao najpre Fika i Denija, a potom Maju i Tamaru. Maja se požalila: Ali kako ću ja sa Tamarom kad ona spava do šest popodne?

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>