Region

Svet

Pesma za Evroviziju: Naiva sa pesmom Skidam! (VIDEO)

Naiva sa pesmom "Skidam" na "Pesmi za Evroviziju". Tekst je napisala Jelena Zana, muziku potpisuje bunjar grupe Zana Zoran Babović Babonja, a Željko Veljković je producent i aranžer pesme.

Pesma za Evroviziju: Naiva sa pesmom Skidam! (VIDEO) Foto: Zli




Talentovana NAIVA je privukla veliku pažnju na prošlom takmičenju za našeg predstavnika za Evroviziju. Predstavila se sa pesmom  „BAŠ BAŠ“ i osvojila drugo mesto. Ove godine Naiva se vraća na takmičenje sa pesmom “Skidam” za koju je tekst napisala Jelena Zana, muziku potpisuje bunjar grupe Zana Zoran Babović Babonja, a Željko Veljković je producent i aranžer pesme.

“Zaista je privilegija ponovo učestvovati na takmičenju za pesmu za Evroviziju. Biće sigurno uzbudljvo, ako ne i najuzbudljivije takmičenje do sada. Važno mi je da moju novu pesmu ispromovišem najbolje što mogu i da doprem do šire publike, što možda u nekom drugom slučaju ne bi bilo moguće. Spot smo uradili u avgustu prošle godine i ovim putem bih želela da se zahvalim Srđanu Stojkoviću i S.Ž. Zlom bez kojih ovog spota apsolutno ne bi bilo. Takođe i veliko hvala Imaginarium concept store- u Damsel in distress koji su takođe pomogli “ izjavila je zadovoljna Naiva






Uživajte u pesmi i zanimljivom spotu za koji režiju potpisuje čuveni reditelj Zli, koji je osmislio i režirao preko 400 muzičkih spotova.


Naiva nastupa u drugoj polufinalnoj večeri “Pesme za Evroviziju” pod rednim brojem 18.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>