Region

Svet

Đole i Vesna Đogani zbog bebe kupuju veći stan

Čim je saznao da će ponovo postati otac, Đole Đogani počeo je da razmišlja da svoj sadašnji stan u kome živi sa Vesnom i sinom Adrianom proda i kupi za pedesetak kvadrata veći stan.

Đole i Vesna Đogani zbog bebe kupuju veći stan



"Kada sam se razveo od prve supruge Slađe, njoj i kćerkama ostavio sam kuću od dvesta kvadrata. Meni je pripala mala kuća od trideset kvadrata u istom dvorištu u kome trenutno niko ne živi. Svojoj novoj porodici kupio sam veoma lep stan od sedamdeset kvadrata. Vrlo je komforan, Vesna i ja smo se navikli na njega. Ali, budući da ćemo na leto dobiti još jednog člana porodice, intenzivnije razmišljamo o tome da sadašnji stan prodamo i zamenimo ga za veći, kako bi svi imali zasebne prostorije" – kaže Đole i dodaje da bolji novogodišnji poklon od saznanja da će postati otac nije mogao da dobije.

"Svi smo bili presrećni. Bez obzira na to što je Vesna u drugom stanju, budući da smo imali zakazane novogodišnje nastupe, morali smo da ih realizujemo. Konsultovali smo se sa Vesninom doktorkom, koja mi je rekla da moja supruga može bez problema da peva, ali ne sme da se saginje, igra i skače. Budući da je Vesna u drugom stanju, nismo mogli da odemo na planirano zimovanje, pa smo nekoliko dana posle novogodišnje noći proveli u Švajcarskoj, u Lozani. Nažalost, sve je bilo zatvoreno tako da Vesna, na moju sreću, nije mogla da ide u šoping" – iskren je Đogani.

"Moja supruga se odlično oseća i jedino se žali na mučninu, mada mislim da malo preteruje - kroz osmeh kaže Đole. Na njegove reči se nadovezuje Vesna: - Ovo je idealna prilika da se Đole i Adriano više druže. Pošto ja ne smem da dižem ništa teško, sada ga Đole umesto mene češće kupa, presvlači, izvodi u šetnju. Potpuno mu je posvećen i mislim da zaista uživa u tome, tako da ništa nećemo menjati" - šaljivo komentariše Vesna.

Đole Đogani kaže da ponekad stigne da odgleda i rijaliti šou "Parovi" u kome se trenutno nalazi njegova bivša supruga Slađa Delibašić, ali da nije baš oduševljen konceptom šoua.

"Ne dopada mi se koncept rijaliti šou-programa „Parovi“. O Slađinom i Igorovom odnosu mnogo toga znam, tako da je bolje da ne komentarišem. Ona se pristojno ponaša, što mi je veoma drago, zbog naših kćerki. Dok je Slađa u „Parovima“ ja se brinem o njima" – kaže Đole i dodaje da on nije tip koji bi zbog novca izložio svoju privatnost.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>